Результати опитування серд житомирян щодо якості послуг ЖКГ і ситуації з бродячими собаками

Результати опитування серд житомирян щодо якості послуг ЖКГ і ситуації з бродячими собаками
Журналісти газети "20 хвилин" поцікавидись у жителів міста, що говорять житомиряни у відповідь на питання: "Чи влаштовують вас послуги ЖКГ з вивозу сміття у вашому районі?" "Чи є у вашому районі проблеми з безпритульними тваринами?"

Наталія, викладач:

Я живу у приватному будинку і тому ми самі займаємось вивозом свого сміття. Але мене не дуже влаштовує ситуація зі смітниками у місті: на мою думку, їх замало. Тому сміття зараз можна зустріти чи не на кожному кроці, бо літом обов’язково хтось кине обгортку від морозива чи пляшку з-під води. Власне, знаючи культуру наших людей, то навіть якщо ми поставимо смітники хоч на кожному кроці, то люди все одно будуть кидати сміття повз урни.

Відео дня

Алла, вчитель:

Я живу в районі Автовокзалу і в нас дуже часто не вивозять сміття: смітники подовгу залишаються забитими і це стає особливою проблемою у такий спекотний період – запах розходиться по всій окрузі. З безпритульними собаками у нас теж є проблеми – їх повно. Вони збиваються у зграйки і дзвінко гавкають вночі, а також лякають людей і особливо дітей. Я чула, що вже начебто почали брати на облік цих тварин, але це мало допомагає. Я вважаю, що, мабуть, варто створити служби, які б займалися відловом.

Неля, військовослужбовець:

У нас приватний сектор і ми майже без сміття живемо. Але ситуація зі сміттям по місту в цілому лякає. Коли я проходжу повз двори житлових будинків, то нерідко бачу забиті смітники – це неприпустимо. А що стосується собак, то у нашому районі здебільшого водяться домашні собаки.

Тимур, інженер:

Мене ситуація зі сміттям в Житомирі хвилює не дуже, однак сам я живу в Черняхівському районі і у нас можуть довго не вивозити сміття, тому баки часто бувають забиті. Власне, вивозять три рази на тиждень, але у нас два маленькі баки на три будинки! В моєму районі проблеми з безпритульними собаками немає, але є з домашніми. Однак по місту в цілому це значна проблема: моя дружина і діти не раз з цим стикалися. На мою думку, таких собак треба відстрілювати без всього цього панькання з притулками.

Олена, менеджер call-центру:

Ні, з цим у нас проблем не виникає, бо у нас приватний сектор. В моєму районі з безпритульними собаками проблем теж немає, але, скажімо, на Промавтоматиці не раз помічала зграї собак. Я вважаю, що хоч це і жорстоко, але їх треба відловлювати у притулки або винищувати.

Влад, продавець:

Я живу у Довжику і мене послуги ЖКГ в цьому плані не влаштовують, тому вивіз сміття у нас відбувається дуже рідко – можливо, раз у два тижні. Стосовно безпритульних собак – то ця проблема є як у моєму районі, так і в Житомирі в цілому. На мене вже не раз кидалися безпритульні собаки. Скоріш за все, їх слід відвозити у притулки.

Ірина, пенсіонер:

Живу я навпроти «Глобалу» і з вивозом сміття в моєму дворі повний порядок: його майже завжди вивозять вчасно. Проте, в моєму дворі бігає чимало безпритульних собак – і поодиноких, і зграями. Вважаю, що вирішити цю проблему можна тільки стерилізацією цих тварин.

Оксана, працівник «Каравану»:

Мене цілком влаштовує якість послуг з вивозу сміття. Я живу у Корольовському районі і в нас вивозом сміття займається якась приватна фірма. Безпритульні собаки — це проблема як у моєму районі, так і по місту. Частіше за все я їх бачу зграями. Мені здається, що безпритульних собак треба стерилізувати і тоді проблема буде вирішена.

Валентина, пенсіонерка:

Я живу на Хлібній і у нас завжди брудно: баки забиті, немало сміття і навколо них, але гроші за послуги беруть справно. Хоч сміття і вивозять кожного дня, але нам цього явно недостатньо. Собак, до речі, у нас теж повно: знищувати їх жаль, тому слід цих тварин відвозити у притулки.

Валентина, знаходиться у декретній відпустці:

В принципі, влаштовують. Живу я біля кафе «Береза» і сміття у моєму дворі завжди вивозять вчасно. Стосовно безпритульних собак, то я не помічаю в них великої проблеми. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up