Результати опитування серд житомирян щодо їх ставлення до стихійних ринків

Результати опитування серд житомирян щодо їх ставлення до стихійних ринків
Журналісти газети "20 хвилин" поцікавидись у жителів міста, що говорять житомиряни у відповідь на питання: "Як ви ставитеся до торгівлі на стихійних ринках?".

Антон, студент

Якщо людина виростила городину на своїй ділянці, а їй немає де це продати (бо не всім зручно добиратися до базару та й місця там, здається, не безкоштовні), то потрібно зважити на це. Але особисто я не купую продуктів харчування у таких місцях.

Галина, пенсіонерка

Відео дня

Я ставлюсь до таких місць дуже негативно, адже на продукти, котрі продаються у таких місцях, попадає пил і бруд з дороги й від перехожих. Більше того, не факт, що вони пройшли відповідну санітарно-епідеміологічну перевірку і були виготовлені або зберігалися у відповідних умовах.

Тетяна, студентка

Ставлюся до стихійної торгівлі негативно. По-перше, такі місця створюють незручності для пішоходів, бо торгівці розкладають свій крам ледь чи не весь тротуар. Крім того, це негігієнічно. Думаю, набагато краще було б «переселити» їх у спеціально відведене для цього місце, щоб було більш культурно.

Юлія, тренер з танців

Вважаю, що продаж продуктів харчування прямо з землі – це жахливо. Нещодавно спостерігала картину, коли чоловік продавав рибу на розкладці, а по ній лазили мухи. Вважаю, що такі стихійні ринки потрібно прибрати, адже це просто некрасиво стосовно до людей.

Валентин, водій

Якщо на розкладці продає якась бабуся, то ставлюся до цього явища цілком нормально, адже не в усіх є можливість торгувати на базарі. Та й хіба є сенс нести на ринок, скажімо, відро вишень і 2 качани капусти? Однак якщо стихійну торгівлю веде підприємець, який таким чином просто уникає виплати податків, то вважаю подібне неприпустимим.

Роман, студент

До стихійних ринків ставлюся цілком нормально – сам купую там продукти. Щоправда, купую у тих продавців, кого знаю, тож за своє здоров'я не переживаю.

Тетяна, медичний працівник

Загалом, до стихійних ринків ставлюся позитивно, однак далеко не все там можна купувати. Якщо, наприклад, це молочні продукти, які зберігаються у закритому вигляді, то, на мою думку, вони є цілком безпечними. Але якщо продукти продають у відкритому вигляді (наприклад, рибу), то вважаю це неприпустимим і ніколи такого не купую.

Надія, менеджер з торгівлі

До такого явища, як стихійний ринок, ставлюся негативно. Звісно, я поважаю ту бабусю, яка приготувала ті самі сир або сметану, однак коли це все продається просто неба, де їздять авто й куди потрапляє пил і бруд – це неприпустимо. Вирішувати цю проблему має мер міста. Потрібно якось нормалізувати таку торгівлю, створивши для цього нормальні умови.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up