Опитування житомирян: "Як ви організовуєте дозвілля ваших дітей і чи є у вашому дворі дитячий майданчик?"

Опитування житомирян: "Як ви організовуєте дозвілля ваших дітей і чи є у вашому дворі дитячий майданчик?"
Ні для кого не секрет, що діти - це наше майбутнє і що може бути важливішим, як не всебічний розвиток наймолодших жителів України. Ми поцікавились у житомирян, як вони організовують дозвілля своєї малечі. Відповіді читайте далі.

Юлія, ріелтор

Раніше  у нашому  дворі  був закинутий майданчик, зламані  гойдалки  та пісочниця без піску. Мешканці  нашого  під’їзду  зібралися,  закупили  фарбу,  пофарбували гойдалку,  чоловіки  підлатали  її.  Потім  засипали  пісочок  у  пісочницю, зробили  на  неї  кришку,  аби замикати  на  ніч.  Також  розфарбували  різними кольорами лавочку. 

Хочеться, щоб мої діти виходили гратися з усміхненими обличчями. Для того, щоб урізноманітнити дитяче дозвілля, щосуботи влаштовуємо для них різні конкурси, розвивальні ігри. Діти – наше майбутнє

Відео дня

 

 

Наталя, швачка­-мотористка

У  нас  у  дворі  депутати  перед  виборами  зробили  новий  дитячий майданчик.  Нашому  Богданчику  дуже  подобається.  Він  у  нас  ходить  на народні танці та гурток малювання, і хоч іде додому стомлений – ми ніколи не пропускаємо нашу гойдалку.

 

Софія, бухгалтер

Почну  з  того,  що  стан  майданчика  біля  нашого  дому  був  далеко  не найкращим. Для нас це не так було важливо, поки в нас не народилося наше диво. Як виявилося, поряд живуть багато сімей із маленькими дітьми. Так на одній  із  прогулянок  ми,  мами,  поговорили  між  собою  і  вирішили  діяти. Звернулися  до  домоправительки.  «Вредна»  жіночка,  звичайно,  але попіклувалась  все­-таки,  щоб  діткам  піску  привезли.  Із  жителів  дому  ми зібрали деякі кошти, закупили фарбу, інструменти, організували «суботник» і навели лад. Директор одного із закладів подарував дві нові гойдалки та гірку.А ще  чудово, що  біля  нас  відкрили  гурток  танцю  –  діти залюбки його відвідують.  Було  б  непогано,  щоби  ще  якийсь  гурток  відкрили: малювання або рукоділля.

 

Катерина, учитель початкових класів

Майданчик у нашому дворі ще, мабуть, із часів моєї бабусі. ЖЕК нічого не робить – тільки гроші на все здаємо. А хочеться ж ні в чому не відмовляти дитині. Тому  доводиться  везти нашу Алінку  через  усе місто  на її  улюблені уроки співу. А  які  дорогі  нині  гуртки...  Раніше  і  на  танці,  і  на  співи  ходили,  і англійської  починали  навчати...  А  що  ж,  як  усе  так  дорого...  Для  дитини хочеться  найкращого,  але  наша  влада  про  нас  не  піклується,  їм  аби  свої кишені  напхати. І  садочок,  до  речі,  теж зараз  дуже витягнись. Зарплатня ж то не як у Верховній Раді.

 

Валерія, бізнес-­леді

Я  молода  мама.  Моїй  донечці  лише  виповнився  рік,  тому  для  мене гостро постає питання, де і як проводити дозвілля, щоб дитині було затишно і безпечно. Але, на жаль, ми зіткнулись із великою проблемою: у нашому місті немає  місця  маленьким  діткам.  Як  і  всі  батьки,  своїй  дитині  я  хочу  лише найкращого,  тому  спробувала  водити  дитину  на  різні  гуртки:  ми  вже відвідали  співи,  танці  та  навіть  спробували  себе  «великими  художниками». Але,  на  жаль,  усе  це  доволі  багато  забирає  коштів  із  сімейного  бюджету нашої  молодої  сім’ї,  і  я  щодалі  розчаровуюсь  у  місцевій  владі,  тому  що  у великому місті не можу забезпечити своїй дитині щасливого дитинства. 

Дитячий  майданчик  нещодавно  встановили  –  у  розпал  передвиборчої кампанії, але де вони були раніше?

 

Підготували

Анна Шанська

Анастасія Кузьмич

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up