У Житомирі нагородили переможців конкурсу «Народний бренд – 2020»

У Житомирі нагородили переможців конкурсу «Народний бренд – 2020»

З 2004 року газета «20 хвилин» проводить конкурс «Народний Бренд», в якому вже традиційно житомиряни мали змогу обрати кращих із кращих у 49 номінаціях.

У зв’язку зі складною ситуацією в країні, що пов’язана з пандемією, нагородження проходило не в звичному руслі. Усіх переможців розділили на три частини і нагородження проводилися в різні дні . 

16 грудня відбувся перший день нагородження на якому були присутні лише партнери конкурсу, їм вручили подяки за підтримку у проведенні та нагородили статуетками за перші місця.

Розпочали свято з вітального слова директора газети «20 хвилин» Олександра Васильковського: 

«Я розумію, що цього року святкування "Народного бренду" змінилось. Цьогоріч ми намагались створити для всіх безпечні умови з дотриманням усіх карантинних норм. Ми розділили на три частини переможців, для того щоб все ж таки не зважаючи на все провести «Народний бренд» і нагородити переможців міста Житомир».

Під час церемонії нагородження переможцям номінацій вручили статуетки «Ніка» та дипломи. Нагородження пройшло в лофт-барі «Hookah», що цьогоріч виступив партнером конкурсу «Народний бренд – 2020.

Серед наших партнерів переможцем у номінації «Напій слабоалкогольний (пиво)» стала ТМ «Чернігівське».

Центр подології «Step by Step» цьогоріч став дебютантом в конкурсі «Народний бренд» і отримав перше місце в номінації «Центр подології».

«Ми представники центру подології "Step by Step". Займаємось проблемами ступнів та нігтів. Також у нас працює лікар ортопед та лікар дерматолог. На ринку послуг ми давно, але як компанія "Step by Step" ми тільки з вересня цього року, виходить три місяці. 

Цьогоріч ми вперше беремо участь в акції "Народний бренд". Минулого року отримав перемогу мій чоловік, який є власником стоматологічної клініки – смак перемоги нам сподобався і вже цього року ми вирішили брати участь разом і перемогли разом», – говорить Вікторія Сердійчук.

В номінації «Магазин садової техніки» здобув перемогу магазин «Добрий господар» - офіційний дилер STIHL в Житомирській області, що за сумісництвом є генеральним партнером конкурсу. А в номінації  «Магазин квітів та декору» було обрано переможця - «Flora de Luxe».

Компанія «Центр Утеплення» щороку бере участь у конкурсі «Народний бренд» та щороку отримують переможні місця. Цьогоріч не зраджуючи традиції «Центр утеплення» переміг у двох номінаціях: «Магазин опалення», «Магазин утеплення будинків». Також «Центр Утеплення» в цьому році виступив ексклюзивним партнером.

«Наша компанія займається утепленням фасадів, також газовим обладнанням, обладнанням для опалення. Тобто це різні котли, водонагрівачі, різноманітні матеріали для утеплення будинків і різноманітними будівельними матеріалами та інтер’єрними фарбами. 

На ринку в Житомирі ми 15 років. В "Народному бренді" ми беремо участь кожного року і кожного року перемагаємо завдяки довірі наших клієнтів», –  розповіли менеджери зі збуту Мирослава Столярчук та Дар’я Карабанова.

«Народний бренд» – це можливість кожного споживача проголосувати за улюбленого представника бізнесу. 

Цього року ми додали нову номінацію –  «Вироби з каменю», у якій перше місце зайняла компанія «Фенікс», що також стала партнером проєкту.

За результатами голосування переможцем у номінації «Таксі» було визначено «ЕКО таксі».

Аудиторія конкурсу – усі повнолітні жителі міста Житомира. Це нагода для кожного споживача проголосувати за те, що він любить, знати, що до його думки прислухаються і неодмінно візьмуть її до уваги.

«У нас салон тепла, магазин сантехніки та кераміки "Nemo". У даній сфері ми вже більше 10 років, але свій магазин відкрили лише півтора роки тому. В "Народному бренді" беремо участь вперше і отримали друге місце – що теж непогано», – говорить директор компанії Іван Устимович.

Серед новачків також компанія «АКБ-центр», які дебютували переможцями в номінації «Магазин автозапчастин».

«Компанія "АКБ-центр" - дистриб’ютор акумуляторів. Насправді наша компанія є основним гравцем на ринку продажу акумуляторів на Житомирщині: таких цін, асортименту, якості та гарантії немає ні в кого в області. 

В "Народному бренді" беремо участь вперше, для нас це можливість заявити про свій бренд більшій аудиторії і дуже приємно було коли ми переконались, що в Житомирі нас знає і підтримує така кількість людей», –  зазначає Євген Глембоцький, керівник компанії «АКБ-центр».

Корпорація «Океан» цього року взяли «золото» у трьох номінаціях: «Двері, ворота», «Вікна» та «СТО».

Перше місце у номінації «Хімчистка» стала компанія «Чистий Дім Житомир».

Завдяки конкурсу, який проходив під девізом «Ви обираєте – ми нагороджуємо!», читачі протягом більш як місяця мали змогу віддати свій голос за кращі підприємства, заклади і торгові марки Житомира.

ПП «Компанія РОС» займає одну з лідируючих позицій у Житомирській області та входить в топ-трійку виробників, має багато нагород та визнання кращих товарів серед національних виробників. Компанія з року в рік бере участь у конкурсі «Народний Бренд» та ще ні разу не програвала.

«Наша компанія зареєстрована у 2008 році. Надаємо будівельні послуги, проєктуємо та виготовляємо металопластикові та алюмінієві вікна, двері, обробляємо матеріал. З 2008 року беремо участь у "Народному бренді" до 2015 року були номінантами «Вікна та двері» займали перші місця, після компанія розширила спектр послуг, зараз більш обширно  приймаємо участь у будівельній сфері.  Кожного року у нас перші місця, маємо вже 13 статуеток "Ніка"», – розповідає директор компанії ПП «Компанія РОС» Олександр Саюк.

Компанія «Комтех Полісся» зайняли перше місце в номінації «Кондиціонери та системи вентиляції». Компанія вже третій рік виступає офіційним партнером конкурсу «Народний бренд».

Газета «20 хвилин» висловлює подяку усім партнерам, які долучились до конкурсу «Народний Бренд – 2020». Дякуємо вам за довіру та сподіваємось на плідну співпрацю в майбутньому!

Марія Кравчук

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up