Розпочалося голосування у конкурсі «Народний бренд – 2021»! Час обирати найкращих!

Розпочалося голосування у конкурсі «Народний бренд – 2021»! Час обирати найкращих!

Із задоволенням повідомляємо, що 1 листопада у Житомирі стартував конкурс «Народний бренд – 2021», в якому всі бажаючі голосують за кращих представників місцевого бізнесу та обирають бренд року!

«Народний бренд» – це щорічне голосування, у якому усі охочі житомиряни можуть висловити свою симпатію до улюблених брендів, підприємств, підприємців або ж торгових марок. Тому це чудова нагода для кожного представника місцевого бізнесу показати себе та отримати визнання від своїх вдячних клієнтів, котрі користуються їхніми послугами. 

Генеральний партнер конкурсу: "Центр Утеплення"

Мегапартнер: "Добрий господар"

Ексклюзивні партнери: "Океан", SUNDISTORE

Офіційні партнери: "Комтех Полісся", "Чистий дім Житомир"

Партнери: АКБ центр, "Еко-таксі", АН Діона, Автобазар "CAR Market", "Чернігівське", Квеструм, Святкове агентство «SAPPHIRE»

Як взяти участь у «Народному бренді – 2021»

У Житомирі конкурс проводиться з 2004 року. І за цей час житомиряни обирали найкращих представників місцевого бізнесу, які надають свої послуги. Аудиторія цієї акції – усі повнолітні жителі міста Житомира та області. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно виконати лише три умови. Необхідно мати бізнес у Житомирі, визначитися із категорією номінації в конкурсі та бути в каталозі ТОП-20. Свою заявку на участь можете залишити за телефоном (067)412-89-81 або ж написати на електронну адресу [email protected]. Списки учасників можуть поповнюватись до 30 листопада. Ознайомитися з категоріями, де ви можете взяти участь, можна на сайті brand.top20.ua.

Як проголосувати та обрати найкращих

Голосування розпочалося з 1 листопада і триватиме до 14 грудня включно. За цей час житомиряни можуть на сайті top20.ua обрати улюбленців та віддати за них свій голос. 

І найприємніше: за свою активність ви можете отримати приємний подарунок. Для цього необхідно лише розповісти на сторінці Facebook,  Instagram своїм друзями та знайомим про конкурс «Народний бренд». 

Після голосування результати будуть підраховані та оголошені 15 грудня. Про їх підсумок ви зможете дізнатися на сайті top20.ua та у газеті «20 хвилин».

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up