На Євромайдані львівський беркут став на коліна. Відео

На Євромайдані львівський беркут став на коліна. Відео
Приблизно 100 працівників львівського "Беркуту" стали на коліна перед львів’янами, які зібралися 24 лютого увечері на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Працівників "Беркуту" привели на львівський Євромайдан після 20:00 і вивели на сцену.

Люди, які зібралися на площі, кричали "Ганьба" і кидали в силовиків дрібними предметами.

Аби втримати людей, сцену оточили активісти самооборони. Людей також заспокоював священик, який був на сцені.

Відео дня
style="text-align: justify;"> На вимогу людей "беркутів ці" стали на сцені на коліна. Після цього один з них взяв слово і пообіцяв, що "Беркут" завжди буде на боці народу, а також запевнив, що львівські силовики не брали участі в бойових діях у Києві.

Як відомо, за даними ГУ МВС у Львівській області, станом на 11 лютого 130 працівників спецпідрозділу "Беркут" з Львівської області перебували в Києві.

Від сутичок силовиків та мітингувальників, за останніми даними, загинуло 82 особи.

До бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулося 699 постраждалих у зіткненнях, 463 з них госпіталізовано.

ZAXID.NET та Українська правда.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up