Зоряні ялинки: іграшки з різних країн і кіт замість Діда Мороза

Зоряні ялинки: іграшки з різних країн і кіт замість Діда Мороза

До Нового року залишився тиждень. Підготовка до свята - в самому розпалі. Важливо встигнути купити подарунки для друзів і близьких, вибрати наряд для новорічної ночі, скласти меню, прикрасити будинок і, звичайно ж, прикрасити головний атрибут свята - ялинку.

Як з цим справляються ведучі телеканалу «Інтер» і артисти концерту «На Інтері - Головна ялинка країни», який глядачі побачать в ефірі 31 грудня о 22:30?

Ірина Білик: «Я за те, щоб не знищувати живі дерева, тому вдома на Новий рік ми ставимо штучну ялинку. Прикрашаємо її всі разом: з дитиною, з бабусею, з нянями ... Правда, сама ніколи не можу рівномірно розподілити гірлянду, довіряю зробити це своїм помічникам. Хоча у мене багато ялинкових іграшок, намагаюся щороку купувати хоча б одну нову. Звичайно, не можна порівнювати ті вироби, які були в моєму дитинстві, з сучасними. Зараз все в блистках, в бісері, в пір'ї. Наприклад, у мене є іграшки у вигляді жар-птиць, розшитих бісером. Мені дуже подобаються казкові персонажі і блискучі фігурки».

Відео дня

Андрій Доманський, ведучий новорічного концерту та проектів «Готуємо разом» і «Крутіше всіх» на «Інтері»: «Ялинку будемо наряджати живу, яка росте у нас на дачі. Для молодшої, Вірочки, напевно, це буде перша така «свідома» ялинка. Що стосується прикрас, то частина іграшок - з мого дитинства, я їх безпардонно забрав у мами. Але щороку ми купуємо і нові. Адже щось б'ється ... А ще тепер на кожному кроці можна зустріти ялинкові стихійні базари. І якщо береш з собою дітей в будь-який магазин, вони обов'язково скажуть: «Ой, хочу-хочу-хочу!» Тому з кінця листопада з кожного походу за покупками ми приносимо додому по 2-3 нові новорічні іграшки. І це чудово!"

Віталій Козловський: «У мене буде головна ялинка шоу-бізнесу (посміхається). Я з великим задоволенням прикрашаю її близько трьох годин в присутності гостей - друзів і рідних. Але нікому з них вішати іграшки на ялинку не дозволяється! Кожна з них повинна висіти на своєму місці, яке визначаю я. Адже саме мені дивитися на неї кілька місяців. Якщо не до кінця квітня, як у мене було одного разу (посміхається). Звичайно, тоді я вже тихенько ненавидів цю ялинку, але графік був настільки щільним, що мені просто ніколи було її забрати».

Олександр Лук'яненко, ведучий «Корисної програми»: «Ялинку прикрашаю обов'язково. З минулого року почав ставити штучну. По-перше, це екологічно, по-друге, менше прибирати: не валяються опалі голки по всій квартирі. І ще штучна ялинка менше цікавить кота Моцарта. У цьому році він розбив мою улюблену новорічну іграшку у вигляді друкарської машинки, яка багато років прикрашала ялинки. В кінці січня 2019 го, коли я розібрав ялинку, не захотів розлучатися з новорічним настроєм і вирішив, що ця іграшка ще тижнів зо два постоїть на полиці. Але вона не витримала боротьби з 10-кілограмовим котом - від неї відколовся шматочок. Розбиту на ялинку вже не повішу ... Заміню якоюсь іншою з моєї колекції новорічних іграшок. У мене є традиція: коли я потрапляю перед Різдвом в Європу, обов'язково купую там в антикварних крамницях новорічні іграшки. Особливу увагу звертаю на кулі, вони бувають дуже цікаві. У мене є кульки, куплені в Ватикані, Німеччини, Єгипті, в улюбленому Парижі. До речі, замість Санта-Клауса чи Діда Мороза у мене біля ялинки вже багато років стоїть новорічний кіт в британській короні - знаменитий персонаж з коміксів Гарфілд, куплений в Віндзорському замку в святвечір рівно 10 років тому».

Ірина Юсупова, ведуча програми «Ранок з Інтером»: «Ще не вирішила, чи буду наряджати ялинку на Новий рік. Справа в тому, що у нас з'явився новий член родини: на вулиці підібрали кішку. Її дуже цікавить все, що блищить, чим можна пограти і що можна перекинути. А тут - ялинка: три її пристрасті в одному. Думаю, з нашою кішкою новорічне дерево простоїть хвилини три, не більше».

Влад Ситник: «Я з дитинства дотримуюся традиції, що на Новий рік в будинку обов'язково повинна бути жива ялинка. Знаю, багато хто скаже, що це знищує живу природу, але я намагаюся купувати ялинку тільки в лісових господарствах, де їх спеціально для цього вирощують. А ось штучна ялинка, викинута на сміття, розкладається більше 400 років, приносячи реальну шкоду природі. Ялинку найчастіше купую тижні за півтора до Нового року. А в будинку вона стоїть до двох місяців».

Якщо в передноворічній метушні ви не встигнете прикрасити ялинку, не засмучуйтеся! Без свята ви в будь-якому разі не залишитеся. 31 грудня о 22:30 вмикайте новорічний концерт «На Інтері - Головна ялинка країни» і святкуйте наступаючий 2020 й разом з улюбленими артистами, телеведучими і каналом «Інтер»!

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up