Зимові напої Старбакс: колекція рецептів для приготування вдома

Зимові напої Старбакс: колекція рецептів для приготування вдома

Напередодні Новорічних свят душа бажає чогось незвичайного, навіть якщо мова йде про чашку ранкової кави. Сьогодні зібрали колекцію новорічних кавових напоїв від компанії Старбакс. 

Всі ці святкові напої можна приготувати вдома, використовуючи прості компоненти — і насолоджуватися смачною, святковою кавою напередодні найчарівнішої пори року.

Святкові напої Старбакс: лате з мускатним горіхом

Прянощі — ідеальна добавка до гарячих напоїв, тому що при дії температури повністю відкривається п'янкий аромат тієї чи іншої спеції. Для того, щоб приготувати лате з мускатним горіхом вдома, дотримуйтесь інструкцій:

  1. Приготуйте порцію еспресо, перелийте в чашку і додайте 2 чайні ложки меду. Ретельно перемішайте.
  2. Підігрійте молоко і додайте до нього дрібку мускатного горіха, дрібку кориці та крапельку меленого запашного перцю. Перемішайте.
  3. Вилийте спінене молоко поверх еспресо і поринайте в атмосферу передноворічної казки.

Для рецепта у фірмових кав'ярнях використовують особливий бленд зернової кави — Starbucks® Holiday Blend. Це арабіка латиноамериканського походження, особливість якої — збалансований солодкий смак з трав'янистими нотами. Знайти цю оригінальну каву середньої обжарки можна в мережі фірмових кав'ярень.

Відео дня

Кавові напої: еспресо із солоною карамеллю

Поєднання солі та цукру в чашці кави допомагає краще розкривати усі смакові ноти мелених зерен, тому такий ансамбль варто вважати гурманським та по-справжньому вишуканим. Для рецепта пропонуємо використовувати сироп Солоної карамелі – ви здивуєтеся, наскільки смачним може бути такий простий напій.

  1. Приготуйте порцію еспресо звичним способом.
  2. У чашку кави додайте 2 чайні ложки сиропу Солона карамель.
  3. Прикрасьте поверх збитими вершками.

Балуйте себе і своїх коханих таким незвичайним еспресо кожного передсвяткового ранку.

Напої від Старбакс: Café au Lait з кленовим сиропом

Знайти хороший кленовий сироп в Україні можна у відділах, де продаються товари для випічки. Ні на що не схожий смак кленового сиропу допоможе зробити будь-яку чашку кави особливою. А якщо ви подасте сироп з чашкою еспресо та домашніми млинцями – сім'я напевно попросить добавки.

  1. Зваріть 200 мл кави.
  2. У чашку з кавою долийте 2 чайні ложки кленового сиропу, ретельно розмішайте.
  3. 150 мл молока підігрійте, додайте спеції: по 1 щіпці меленої кориці, гвоздики та мускатного горіха. Перетворіть молоко зі спеціями на піну, використовуючи капучінатор або звичайний віночок.
  4. У чашку з кавою вилийте молочну піну зі спеціями.

Насолоджуйтесь святковими напоями та проводьте свята у теплі, затишку та коханні!

Коментарі

keyboard_arrow_up