Запчастини на ЗАЗ Сенс — доступна ціна та вітчизняне виробництво

Запчастини на ЗАЗ Сенс — доступна ціна та вітчизняне виробництво

Sens — авто, яке поєднало в собі привабливий зовнішній вигляд, витривалість та прийнятну ціну. Воно виробляється на території України з 2008 року. За основу для цієї моделі було взято легендарний Lanos. В результаті вона вийшла бюджетнішою, але не менш привабливою. Спочатку авто випускали тільки в модифікації компактного седана, але з часом було створено місткий 5-дверний хетчбек.

Запчастини ЗАЗ Сенс в Україні мають великий попит, оскільки цей автомобіль — один із найпоширеніших на вітчизняних дорогах. Він досить зручний, дуже витривалий, невибагливий до обслуговування та економно витрачає паливо. Авто має просторий салон, місткий багажник, а ходова частина здатна пройти до 300 000 км без заміни комплектуючих. Запчастини на Сенс мають дуже привабливу ціну і їх легко придбати в UkrParts.

Модель ZAZ Sens — це остання розробка запорізького концерну. Під час її виробництва були взяті до уваги всі недоліки попередника, а питання витривалості та економічності винесені на перший план. Серед характеристик, про які варто сказати:

  • компактність авто;
  • низька вартість;
  • економна витрата палива;
  • комфортабельна базова комплектація;
  • відмінна маневровість на дорозі;
  • відсутність сторонніх шумів під час руху.

Всі ці умови створили гарний споживчий ринок для авто, а його популярність залишається незмінно високою.

Відео дня

Найпопулярніші запчастини на ЗАЗ Сенс

Попри стрімку експансію Китаю на авторинки світу, Sens залишається однією з найпопулярніших моделей серед автомобілістів України, і потрапляє в список лідерів продажу. Щоб дізнатися, які запчастини частіше за все доводиться міняти власникам цього авто, варто ознайомитися з найвразливішими місцями ЗАЗ Sens. Серед них:

  • ходова частина — підшипники, амортизатори, наконечники кермової тяги;
  • генератор, ремені ГРМ, двигун;
  • електроніка;
  • оббивка салону.

Елементи кузову автомобіля підлягають корозії та потребують обробки спеціальними засобами. Сальники та прокладки можуть підтікати, а деталі підвіски — зношуватися раніше зазначеного терміну.

Саме ці запчастини для ЗАЗ Sens у Києві та інших регіонах мають найбільший попит. Інтернет-магазин автозапчастин ЗАЗ Сенс UkrParts пропонує оригінальні комплектуючі для технічного обслуговування авто з доставкою в усі міста України. В електронному каталозі представлені автомобільні деталі для системи вихлопу, охолодження та гальм, коробки передач, фар, зчеплення, поворотників, салону. Компектуючі є в наявності для всіх моделей, комплектацій та об'ємів двигуна — 1.3, 1.4, 1.5 та 1.6 л.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up