За позитивні зміни у розвитку рідного краю (Політична реклама)

За позитивні зміни у розвитку рідного краю (Політична реклама)

У місті Олевськ Житомирської області 29 вересня 2020 року відбулася презентація місцевого осередку політичної партії «Наш край», на якій була представлена потужна команда, що йде на вибори до рад усіх рівнів.

Команда, до якої зібралися однодумці, що вирішили внести позитивні зміни у розвиток рідного краю, зібралися разом, щоби ближче познайомитися, почути один одного, зарядитися позитивною енергією спільних продуктивних дій, виробити спільну програму та тактику.

Кандидат в депутати Коростенської районної ради від партії «Наш край», представник «мозкового» центру місцевої організації партії Олександр Ковальчук ґрунтовно представив кожного із згуртованої команди, що виставила кандидатами до Житомирської обласної, Коростенської районної, Олевської міської та Білокоровицької сільської рад  команду справжніх досвідчених  фахівців, до якої увійшли керівники підприємств, лісівники, підприємці, працівники місцевого самоврядування та виконавчих органів влади, директори шкіл, вчителі та вихователі, лікарі та медсестри...

Було оголошено дві головні мети у діяльності партії у міській раді наступного скликання:

1.Підняття економіки шляхом залучення інвестицій та створення нових робочих місць з тим, щоби сформувати заможну громаду із заможними  родинами.

2. Досягнення консенсусу між усіма представниками місцевих політичних сил: Олевською міською радою, виконкомом, представниками усіх структур у громаді,  керівниками підприємств та установ. «Треба просто робити елементарні речі - створювати ту саму раду керівників, щоб знати, що відбувається на кожному підприємстві,  треба чути підприємців,  людей громади, щоб приймати відповідні оперативні рішення –  спираючись на думку людей, при потребі –  підставити плече у вирішенні тих чи інших питань, – озвучив засадничі цілі партії у формуванні ефективної громади Олександр Ковальчук. - Також ми хочемо реалізувати положення меморандуму про співпрацю між громадами старостинських округів та керівництвом міської ради, який передбачає направлення частини податків, що надходять із сільських та селищних громад, на потреби самих громад, щоби старости мали окремі рахунки для вирішення щоденних потреб. Таким чином і старости, і громади матимуть потужну фінансову мотивацію у своїй діяльності, будуть зацікавлені у виконанні плану надходжень до міського бюджету. Ми маємо стати рушійною силою і відправною точкою у відродженні засад місцевого самоврядування у нашій громаді». 

 Доповідач наголосив, що партія націлена проводити демократичну, толерантну  передвиборчу агітацію шляхом донесення до виборців своїх програмних засад, свого бачення шляхів розвитку громади, відмовляючись від використання чорного піару.

Під час зібрання перед  своїми однопартійцями також виступили: кандидат в депутати Житомирської обласної ради, головний лікар КНП «Олевська центральна лікарня» Олег Казюк, кандидат в депутати Олевської міської ради, директор ДП «Олевський лісгосп АПК» Сергій Вовк, кандидат в депутати Олевської міської ради, підприємець Валерій Гарбовський, кандидат в депутати Олевської міської ради, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Алла Гаврилюк, кандидат на посаду міського голови (шляхом самовисування) Яків Осипчук.     

 Присутні на презентації члени партійної команди «Наш край» Олевського краю підтримали запропоновану програму діяльності і висловились за злагоджену, спільну, командну роботу – лише так можна дійти до сердець земляків  і досягти успіху на виборах. А потім, маючи активних депутатів, спільно із здоровими силами з інших політичних партій у місцевих радах, довести всім, що ми можемо у своєму краю працювати і жити краще.

З вірою і з надією у «Наш край», партію господарників і професіоналів, – вперед до перемоги!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up