Як вибрати куртку для бігу: корисні поради спортсменам (Новини компаній)

Як вибрати куртку для бігу: корисні поради спортсменам (Новини компаній)

Похолодання, опади й навіть зима — це не привід полишати заняття спортом. Ви зможете зберегти ту ж продуктивність у бігу та захистити себе від хвороби, якщо підберете правильний одяг.

Почати варто з верхнього шару — спортивні куртки PUMA мають ідеальні характеристики для того, щоб забезпечити ваш комфорт.

Який матеріал вибрати?

Перше правило — вибрати відповідну тканину й інші матеріали. Для цього в процесі пошуку треба звертати увагу на:

Відео дня

Все це впливає на практичність та зносостійкість верхнього одягу. Загалом матеріал має витримувати постійне прання, не втрачаючи форму та колір. Для цього добре підходять нейлон і поліестер.

Технології, що додають комфорту

Спортивні бренди пропонують власні технології, які покращують властивості матеріалів. Наприклад, компанія PUMA для зимових колекцій використовує:

Ці технології присутні також в шапках, шарфах, жилетах тощо. Такі властивості матеріалів допомагають спортсменам відчувати комфорт та забезпечують правильний температурний режим навіть при важкій активності.

Не забувайте, що одяг для бігу взимку має бути багатошаровим. Використовуйте термобілизну та спортивні костюми з тими ж властивостями терморегуляції. Серед останніх колекцій PUMA присутні всі види одягу для активних занять на вулиці в будь-яку погоду.

Коментарі

keyboard_arrow_up