Високооплачувана робота - вже в Україні!

Високооплачувана робота - вже в Україні!

Цього року влітку все менше українців відпочивало на морі. Хоча автобуси щогодинно відправляються зі станцій в дорогу. Однак, не на морські узбережжя чи величні гори, а в Польщу, Чехію, Угорщину чи Німеччину, бо везуть емігрантів на роботу. За експертними оцінками, сьогодні за кордоном працюють до 5 млн українців. І не зважаючи на цей факт, досі майже кожен десятий працездатний українець – безробітний. Чи справді в Україні така безвихідь з роботою, що так багато молоді має покидати країну в пошуках кращого життя? Та невже у нас неможливо так заробляти, як за кордоном?

 

Із розвитком технологій та міжнародних зв`язків хороша робота в Україні -  реальна. Вже традиційно останні роки перше місце в рейтингу престижності професій займає галузь інформаційних технологій (ІТ). Це не дивно, адже робота в ІТ - це постійний особистісний розвиток, прогресивний колектив, іноземні замовники, а отже -  сучасні підходи, висока зарплатня, медичне страхування, бонуси тощо. Вакансії для початківців та професіоналів з досвідом з'являються щодня - потрібно лише пройти співбесіду та отримати роботу мрії.

Однак не так просто стати навіть джуніором, адже професія айтішника вимагає багато знань та умінь. Сьогодні працює багато онлайн та офлайн курсів, підготовчих програм від університетів та стажування в самих ІТ-компаніях. Проте, немає гарантії, що після довготривалого та дорогого навчання, молодий спеціаліст пройде співбесіду. Адже теоретичних знань зазвичай недостатньо, щоб одразу почати працювати. Тому необхідно навчатися там, де є реальне застосування вивченого на практиці.

Випускники Вінницької ІТ-Академії переконались в тому, що не варто шукати за кордоном можливостей для елітної освіти, а потім престижної і високооплачуваної роботи. Викладачі-практики готують програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів, які можуть працювати з першого ж дня роботи в компанії і відповідають реальним вимогам ІТ-індустрії.

Відео дня

Унікальний підхід та гнучкість програми ІТ-Академії, а також відданість менторів та усієї команди забезпечують вражаючі результати. Вже після року навчання випускники отримують роботу за спеціальністю в таких ІТ-компаніях, як EPAM, Astound Commerce, Delphi, Infopulse, Exadel, SteelKiwi, Plexteque, Sky IT Group, LetyShops, RubyCon та інші. До ІТ-Академії приходять люди різних професій - інженери, вчителі, лікарі, бізнесмени, економісти, студенти - але їх об’єднує одна мета: працювати в Україні на цікавій роботі за гідну зарплату.

Команда ІТ-Академії злагоджено працює, щоб випускник був готовий до роботи  в ІТ-компанії. Студенти отримують базові знання, ознайомлюються з усіма найактуальнішими технологіями, обирають найближчу собі. Потім практикують свої знання індивідуально та в командах на реальних проектах. Протягом усього навчання майбутні програмісти, веб-дизайнери і тестувальники проходять курс англійської мови для ІТ та підготовку до співбесіди. Завдяки HR та TA спеціалістам пізнають ІТ-бізнес. Такий інноваційний підхід ІТ-Академії гарантує виконання основної функції освіти (про яку, на жаль, вже давно забуто) - створення спеціаліста своєї справи, готового одразу після навчання працювати.

Ми не лише показуємо як відрізнити що вірно, а що ні, а й формуємо моральну цілісність і здатність відстоювати свою правоту. Ми допомагаємо вибудувати адекватну самооцінку, даючи можливість студенту виявити свої сильні і слабкі сторони. Вчимо адаптуватись до швидких змін, але не бути конформістом; вміти відстояти свою точку зору, але цінувати думку іншого; гордитись виконаною роботою, але не боятись відповідальності за помилки. І головне, ми на власному прикладі вчимо цілеспрямовано прагнути вдосконалення себе і своєї роботи.

В Україні є престижна якісна освіта, яка відкриває шлях до професійної реалізації молоді та прогресу усієї країни. ІТ-Академія підтримує талановиту молодь.

Вже зараз скористайтесь унікальним шансом отримати престижну освіту безкоштовно. Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання. Під час навчання студент порине в сферу ІТ, відкриє свої можливості, стане впевненим в своїх уміннях, познайомиться з безліччю цікавих викладачів-практиків, які одного дня стануть його колегами.

Доведи усім, що саме ти вартий цього шансу! Стань кращою версією себе разом з ІТ-Академією.


Реєструйся на сайті: ita.in.ua  
Телефонуй: 067-431-19-21
 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:50 В останню неділю березня Україна переходить на літній час 16:25 У Житомирській області 8 553 пацієнти у 2023 році безоплатно отримали реабілітаційну допомогу 16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up