«Великий бокс" на "Інтері": Берінчик та Кроуфорд проведуть захист своїх титулів

«Великий бокс" на "Інтері": Берінчик та Кроуфорд проведуть захист своїх титулів

Цими вихідними телеканал «Інтер» порадує любителів боксу трансляцією двох гучних поєдинків, в яких українець Денис Беринчик і американець Теренс Кроуфорд захищатимуть свої чемпіонські титули.

У суботу, 20 квітня, о 22:30 на глядачів чекає пряме включення з виїзної студії «Великого боксу», що працює в київському Палаці спорту. На рингу зустрінуться наш співвітчизник Денис Беринчик і японець Ніхіто Аракава. На кону зустрічі - титул Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі, яким володіє українець. Це перший захист Денисом Берінчиком свого титулу. Перемога в поєдинку проти Аракава зможе наблизити українського боксера до бою за звання чемпіона світу.

Титул International WBO Денис Беринчик отримав в грудні минулого року, здобувши перемогу технічним нокаутом над філіппінцем Росекі Кристобалем. Це зміцнило позиції Дениса в рейтингу WBO, піднявши його на 11 місце. Зараз в його активі - 10 поєдинків на профі-рингу, що закінчилися перемогою, 7 з них - нокаутом.

Відео дня

Суперник Берінчика - Ніхіто Аракава - досвідчений боксер. На його рахунку 40 боїв на профі-рингу, 32 перемоги, з яких 18 - нокаутом, 6 поразок і 2 нічиї. Зараз він знаходиться на сьомому місці в рейтингу WBO. 20 квітня японець обіцяє показати справжній бокс: «Я серйозно налаштований на перемогу! Будьте готові до шаленої бійки! Це буде найскладніший бій у кар'єрі Берінчика». Аракава впевнений, що з таким небезпечним суперником, як він, українському боксеру ще не доводилося зустрічатися.

«У Берінчика дійсно дуже гідна опозиція, - вважає керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Сам українець теж згоден з цим і прогнозує 12-раундовий бій. Денис йде своїм шляхом: він в рейтингу WBO і впевнено підкорює вагову категорію Василя Ломаченка. Дивовижна ситуація може виникнути, коли Беринчик добереться до чемпіона».

Доповненням до головної події вечора боксу стане восьмираундовий поєдинок висхідної зірки українського боксу Дмитра Митрофанова. У суботу в Палаці спорту він вийде на ринг проти іспанця Хорхе Вальєхо.

Пряму трансляцію двох поєдинків українські вболівальники побачать 20 квітня в 22:30 на «Інтері». Крім того, в Палаці спорту буде організована виїзна студія «Великого боксу», гостями якої стануть спортивні експерти та відомі боксери, серед яких - чемпіон світу за версією WBC Олександр Гвоздик.

А в неділю, 21 квітня, о 05:30 в програмі "Великий бокс" на "Інтері" відбудеться трансляція з США поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO в напівсередній вазі американцем Теренсом Кроуфордом і британцем Аміром Ханом. Сам бій пройде на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.Титул чемпіона світу за версією WBO Кроуфорд завоював в червні 2018, хоча до цього був абсолютним чемпіоном у іншій ваговій категорії - в першій напівсередній вазі. Дебютний захист пояса американець провів у жовтні минулого року в поєдинку з Хосе Бенавідес. У майбутньому поєдинку Теренс Кроуфорд обіцяє знищити суперника. Так що екс-чемпіону світу за версіями WBA і IBF Аміру Хану доведеться нелегко.

«Кроуфорда я називаю «перший після бога», маючи на увазі, що в рейтингу P4Р він займає другу позицію після українського чемпіона Василя Ломаченка, - каже Роман Кадемін. - Теренс ніколи не програвав, і у нього великий відсоток перемог нокаутом. Якщо підсумувати, він справжня зірка світового боксу. Проти Кроуфорда в цей вечір вийде в ринг колишній чемпіон світу Амір Хан. Але чи витримає він натиск нинішнього чемпіона? Дізнаємося вже в неділю, 21 квітня, о 05:30 в програмі «Великий бокс" на "Інтері».

Крім того, 21 квітня, перед поєдинком Кроуфорд - Хан телеканал «Інтер» покаже трансляцію бою американця Теофімо Лопеса, добре відомого українським уболівальникам завдяки своєму бажанню битися з нашим чемпіоном Василем Ломаченко. Його суперником стане фінський боксер Едіс Татли.

Не пропустіть гучні поєдинки за чемпіонські титули - в ці вихідні в програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up