У Міжнародний день захисту дітей компанія  «Рудь» влаштувала грандіозне Свято Морозива

У Міжнародний день захисту дітей компанія  «Рудь» влаштувала грандіозне Свято Морозива

Почалося літо та святковий настрій у дітлахів. Пролунав останній дзвоник в школах, а у декого й в дитячих садочках. Саме для дітей п'ятнадцятий рік поспіль лідер українського ринку морозива – компанія «Рудь» влаштовує  найграндіозніше дитяче свято – Свято Морозива.

Свято Морозива – це не тільки чудова можливість вдосталь поласувати улюбленим холодним смаколиком, а й нагода взяти участь у драйвових розвагах та цікавих воркшопах.

За словами організаторів заходу, цього року продовжила діяти спрощена система відвідування атракціонів – гості свята могли отримати 1 квиток на будь-який атракціон, просто придбавши 1 порцію будь-якого смачного морозива! Більшість атракціонів оновлено! П'ятнашки, міні-гольф, рибалка, водяні та танцювальні батли подарували дітлахам 100 % гарного настрою! Веселощі, чудовий відпочинок та багато корисних подарунків – ось чим дивувала та радувала відвідувачів компанія «Рудь» цього року. З головної сцени лунала музика та проводився розіграш призів. Також вхід на територію більшості локацій був абсолютно вільним. Усі охочі могли спробувати свої сили у виготовленні цікавих виробів: прикрас для волосся, закладок, іграшок, подарункових коробочок.

Відео дня

Президент компанії «Рудь» – АТ «Житомирський маслозавод» – Петро Рудь особисто привітав всіх гостей свята з головної сцени, а потім надав інтерв'ю для житомирських ЗМІ:

«Компанія «Рудь» є лідером українського ринку морозива. Вірю, що кожен відвідувач нашого свята, незалежно від віку, знайде щось собі до смаку, це стосується як морозива, так і розваг на святі. Ми вдячні кожному споживачеві за висловлену довіру. На сьогоднішній день доля ринку майже 30%. Крім морозива, в портфелі підприємств: кисломолочна продукція, заморожені овочі, ягоди, пельмені, вареники, смузі та чаї. Ми володіємо національною дистриб'юторською мережею, власною сировинною базою. Компанія постійно розширює експортну географію. Ми постійно модернізуємо наше виробництво, впроваджуємо нові технології, розширюємо власні виробничі потужності, закуповуємо новітнє обладнання, нові лінії. На виробництві впроваджені сучасні системи якості. Це дає можливість виходити на зарубіжні ринки, заходити зі своїм продуктом в супермаркети світових мереж. На сьогоднішній день наша компанія співпрацює з багатьма країнами світу, наприклад: США, Китай, країни Європи, Азії. Час не стоїть на місці! Ми рухаємося вперед!».

Довідково:

Акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» - беззаперечний лідер серед українських виробників морозива. ТМ «Рудь» - це:

- Міжнародне визнання;

- Володар сертифіката ЕРОМ «Визнання досконалості в Європі»;

- Переможець 9-го Українського національного конкурсу якості в номінації «Великі підприємства»;

- Член Української асоціації якості з 2003 року;

- Перший виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу;

- Щоденно компанія на виробництві переробляє 300 тонн молока;

- Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн;

- Підприємство несе повну відповідальність за якість та безпеку виробленої продукції, а також впливу на екологію.

«Морозиво № 1» — це не лише рекламний слоган, а й мета існування компанії! Використання нових технологій та підходів до роботи, міцні партнерські зв'язки і вірність традиціям дозволяє завжди й в усьому бути на крок попереду!

Руслан Мороз


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up