ТМ "Хліб Житомира": зроблено з любов'ю та благословенням

ТМ "Хліб Житомира": зроблено з любов'ю та благословенням

Вже за лічені дні християни відзначатимуть одне з найголовніших свят − Великдень.

Усі заздалегідь починають планувати  випікання пасок, фарбування яєць та приготування страв. Адже свято Хрестового Воскресіння посідає особливе значення в житті вірян.
ТМ «Хліб Житомира» щорічно випікає особливу здобу – паски, адже саме вона є символом Великодня та дива Воскресіння. ТОВ «Золотий коровай» традиційно запрошує священнослужителів для освячення процесу виробництва. Так цього року, настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира, митрофорний протоієрей, отець Богдан Бойко  освятив виробничі потужності , на яких будуть випікатися Великодні паски, а також благословив колектив перед початком цього складного і трудомісткого процесу.


«Ця традиція на підприємстві існує вже кілька років. Ми, ніби, отримуємо Боже благословення на працю. Адже виробництво хліба, особливо традиційного Великоднього – це особлива відповідальність. Технологи ТОВ «Золотий коровай» постійно працюють над вдосконаленням пасхальних виробів для задоволення потреб найвибагливіших споживачів.» – зазначив керівник підприємства Олександр Вербицький.

Основними принципами в роботі ТОВ «Золотий коровай» є дотримання традиційних рецептур і технологій випікання. Виготовлення паски не є виключенням. З впевненістю купуйте Великодню здобу від ТМ «Хліб Житомира», адже ми дбаємо, щоб Ви відчули нашу турботу про ваш святковий стіл!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Житомира за сьогодні

keyboard_arrow_up