Стань профі в рекламі на Facebook. Online семінар

Стань профі в рекламі на Facebook. Online семінар

Реклама у Фейсбук — найбільш ефективний і найшвидший спосіб просування бізнесу. Доведено сотнями тисяч підприємців.

Семінар пройде 20 липня. Програма цього навчального курсу продумана і збалансована, зможе замінити собою десятки годин перегляду навчальних відео про рекламу в соцмережах.

Уся інформація на семінарі буде максимально актуальною, адже алгоритми Фейсбуку постійно змініюється і те, що працювало ще три місяця назад, сьогодні може вже не працювати.

Вестиме заняття Ірина Олійник, провідний спеціаліст ContextSisters Agency. Їй довірили своє просування в соцмережах більш ніж 60 бізнесів.

Відео дня

Семінар складатиметься з теорії і великої кількості практичних прикладів на основі досвіду компаній, які обслуговує Ірина.

Ви дізнаєтесь як продавати через Facebook
•  Особистий профіль, група, бізнес-сторінка. Що краще працює?
•  Стратегія ефективного просування
•  Правила SMM
•  Нові алгоритми видачі Facebook
•  Як визначити свою аудиторію. Налаштування таргетингу
•  Секрети економії бюджету
•  Як підняти продажі
•  Тренди
•  Трафік, лідогенерація, конверсія
•  Розбір реальних вінницьких кейсів
   (як налаштували, скільки коштувала реклама, який отримали результат)

Загалом ви отримаєте вичерпну відповідь на питання: як продавати у Фейсбук.

Про всяк випадок вам розкажуть, що робити, якщо рекламний кабінет заблокували. І взагалі буде дуже багато корисних порад і лайфхаків.

Реєструйтесь на семінар прямо зараз — https://info.riamedia.com.ua

Усі подробиці стосовно умов і оплати - за цим же посиланням.

Тел 063 799 99 74

Вартість - всього 299 грн.

Семінар буде проходити у м.Вінниця 19 липня. Ми робимо запис семінару і по закінченню монтуємо відео. 20 липня з 10:00 до 17:00 (протягом цілого дня) у вас буде можливість переглянути семінар. Тривалість 2,5 год.Починаючи з 17:00 Ірина Олійник вийде в онлайн і у вас буде можливість задати її всі запитання по семінару. Спікер буде працювати, поки не дасть відповіді на усі запитання учасників.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up