Стань гуру мобільної розробки!

Мобільні девайси є невід'ємною частиною життя людини, адже більше 5 мільярдів населення планети користуються смартфонами, які змінюють наші традиції спілкування, розваг та ведення бізнесу.

 

Завдяки ним, шопінг, сплата рахунків, самоосвіта та безліч інших опцій стали такими доступними. Це спричинило зростаючу потребу переходу від веб-сайтів до застосунків, переносячи доступ до наданих бізнесом послуг з ноутбуку в кишеню. В той час як загальне використання Інтернету за останні 5 років зросло на 75%, використання мобільних пристроїв - на 600%! Тому, кар'єра в розробці мобільних застосунків - це влучний вибір.

Наразі найпопулярніші платформи для смартфонів - це Android та iOS. Багато початківців помилково вважають, що для розробки додатків на Android достатньо вивчити лише мову програмування Java, а для iOS - лише Swift чи Objective C. Насправді, мобільна розробка потребує безлічі додаткових технологій. Саме тому новачкам неймовірно складно навчатись самостійно. Проте, не слід опускати руки - потрібно навчатись у професіоналів і постійно практикуватись.  

Відео дня

Таку унікальну можливість отримують студенти Вінницької ІТ-Академії, які обрали напрямок Mobile development. Академія запустила новий крутий проект ІТА MobDev Lab, завдяки якому кожен може стати iOS чи  Android розробником. В цьому переконались наші випускники - Костянтин Шумейко (Android Developer, Win-Interactive), Сергій Петросюк (Android Developer, MLS Dev), Ігор Ільїн (iOS Developer, Gemicle), Володимир Колесник (iOS Developer, EPAM), Микола Омель’янов (iOS Developer, EPAM), Аліна Зайцева (iOS Developer, SteelKiwi) та багато інших.

Створення мобільних застосунків вимагає високу освіченість програміста та увагу до деталей. Зокрема, в мобільних пристроях метою розробників є стабільність, видимість та збереження додатку. Більше того, необхідно розуміти психологію людини та поведінку, оскільки розробник покладається на емоції клієнтів, щоб побудувати виграшний продукт. Це стосується не лише технічних можливостей, але й моделей доходів. Викладачі ІТ-Академії - це практикуючі програмісти, які залюбки діляться досвідом та навчать тебе створювати якісний продукт.

Розробка мобільних застосунків - це довготривалий проект, адже регулярні оновлення та підтримка програми, зміни дизайну та розширення функціоналу практично неминучі. Це забезпечує цікаву зайнятість і стабільний дохід. Тому мобільна розробка - це те що тобі треба, якщо ти хочеш бути впевненим в завтрашньому дні.

Престижність цієї професії полягає в її необхідності. Інтернет-магазини, ігри, освітні програми, онлайн навчання, мультимедіа додатки, програми для забезпечення безпеки пристроїв, соціальні мережі - більшість з нас не уявляє своє життя без них.

Перспективи спокусливі, а тому і конкуренція розробників на ринку праці висока. Що зробити щоб навчитись створювати мобільні додатки і гарантовано отримати роботу? Поступити на навчання до Вінницької ІТ-Академії та стати студентом ІТА MobDev Lab. За рік-півтора ти опануєш технології розробки, попрацюєш на реальних проектах, створиш портфоліо, познайомишся з професіоналами своєї справи та отримаєш роботу в ІТ-компанії.

На тебе чекають викладачі-практики, які роками працюють програмістами, практичні завдання, багато кодингу та курс Англійської мови для ІТ-шників, як бонус.

Старт вже незабаром - програмуй майбутнє разом з нами!

 

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21

https://ita.in.ua/



 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up