ПП «Компанія РОС»: вигідно відрізняємось від інших!

ПП «Компанія РОС»: вигідно відрізняємось від інших!

Найкраща нагорода – це довіра клієнта.

Найкращі, найпрогресивніші, найдинамічніші, найчесніші та найнадійніші. З таким гаслом приватне підприємство «Компанія РОС» успішно надає послуги для своїх клієнтів вже більше 10 років. 

ПП «Компанія РОС» ˗ виробничо-будівельна Компанія, яка з 2008 року займається виготовленням металопластикових та алюмінієвих вікон і дверей, світлопрозорих фасадів, проєктуванням, будівництвом та обробкою металу. Продукція виготовляється на власному сучасному виробництві, відповідає всім технологічним нормам та потребам замовників. 

Якщо ж вам потрібно виготовити проєкт на будівництво з нуля або ж зробити капітальний ремонт, то це теж абсолютно не проблема. Саме «Компанія РОС» може допомогти у цьому питанні, оскільки має всі ліцензії та необхідні дозволи для виконання будівельних та проєктно-вишукувальних робіт. І це ще раз доводить, що Компанія не стоїть на місці та тримає європейський рівень серед інших підприємств, які надають подібні послуги. 

Відео дня

У процесі діяльності підприємство нарощує свої можливості і створює усі умови для того, щоб удосконалюватись та ставати ще краще. Тут працює висококваліфікована команда професіоналів, котра не тільки якісно та оперативно виконає роботу, а і надасть замовнику корисні поради.

Неодмінно у своїй роботі Компанія прагне взаємодіяти з партнерами і замовниками, створюючи комфортне ділове середовище на всіх етапах співпраці, підтверджуючи свої наміри не тільки вигідною комерційною пропозицією, але і реальним виконанням всіх зобов'язань.

Варто відмітити, що продукція пропонується не тільки за вигідною ціновою політикою, а і можливістю взяти її у розстрочку. Кожен клієнт може звернутися до Компанії та отримати безвідсотковий кредит на найвигідніших умовах. Крім того, покупка товарів здійснюється за фіксованою ціною, і у разі підвищення вартості чергові платежі ви будете сплачувати за тою ж ціною, яка була на момент придбання. 

ПП «Компанія РОС» займає одну з лідируючих позицій у Житомирській області та входить в топ-трійку виробників, має багато нагород та визнання кращих товарів серед національних виробників. Однак у Компанії вважають, що найкраща їхня нагорода – це довіра клієнта. 

Керівництво підприємства зазначає, що цілі, які були встановлені у цьому році, навіть незважаючи на карантинні обмеження, вдалось досягти. Однак на цьому зупинятися не збираються і наголошують на тому, що у наступному році підприємство чекають зміни, а клієнтів – нові приємні відкриття.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up