Поповнити рахунок, замовити нову сукню чи оплатити подорож - тепер це можна зробити за декілька секунд з MYPAY

Світ не стоїть на місці, якщо декілька століть тому люди розраховувались срібними монетами чи мідяками, то зараз все досить автоматизоване.

В сучасному світі все набагато простіше. Людям навіть не обов’язково потрібно носити з собою гаманець з грішми. Достатньо всього лише мати з собою банківську картку з коштами на рахунку. Дійсно це набагато зручніше та найбільш безпечніше, бо немає ризику, що гаманець з грішми вкрадуть. Якщо навіть ваша персональна картка потрапить до рук шахраїв, то пароль вони не знатимуть, а ви її зможете заблокувати будь-якої миті. Саме зараз, в час, коли більшість людей користується та розраховується банківськими картками стали популярні сервіси онлайн-платежів. Це досить просто, зручно, швидко та безпечно. Але людям все потрібно уважніше обирати подібні сервіси, щоб не потрапити до рук шахраїв. Якщо ви впевнилися, що хочете користуватися сервісом онлайн-платежів, але не знаєте, який з них обрати. То оберіть найбезпечніший, найзручніший та багатофункціональний сервіс онлайн-платежів MYPAY, який зробить все швидко та безпечно.

Сервіс MYPAY - це інтернет сайт, тобто електронна каса за допомогою якої можна робити свої розрахунки. Завдяки цій касі можна сплатити будь-які комунальні послуги, поповнити рахунок мобільного телефону, сплатити вартість товарів, які ви замовили, штрафи за порушення правил дорожнього руху, різні послуги чи просто перевести кошти з однієї банківської картки на іншу. Загалом сервіс MYPAY пропонує своїм клієнтам досить широкий спектр послуг, завдяки цій електронній касі можна здійснити понад 600 різноманітних платежів.

Відео дня

Користуватися цим сервісом дуже просто. Для цього достатньо лише мати картку Mastercard чи Visa на якій буде достатня кількість грошей, щоб здійснити розрахунок того чи іншого платежу, щоб оплатити послугу чи товар, які ви замовили. Користуватися сервісом можна як з комп’ютера так із ноутбука, планшета, смартфона чи будь-якого іншого гаджету,який має підключення до мережі Інтернет.

Користувачі MYPAY зрозуміли, що це найзручніша електронна каса. Вона має дуже багато позитивних характеристик. По-перше цим сервісом можна користуватися будь-де та з будь-якого гаджету. MYPAY також маю дуже хорошу систему для зареєстрованих користувачів. Приємним бонусом для хто має погану пам’ять є функція - історія платежів завдяки якій можна прослідковувати всі свої витрати. Що досить необхідно та важливо, адже в разі потреби завжди можна роздрукувати квитанцію та довести, що справді проплатили ту чи іншу річ, послугу.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up