Перший ювілей «Вівад» зустрічає у трійці найкращих

Перший ювілей «Вівад» зустрічає у трійці найкращих

Минулої п’ятниці, 12 лютого 2021 року, у Будинку культури Романова було людно і гамірно. Здавалося, наче й не було зимової негоди, яка упродовж кількох днів замітала шляхи, засипала Романів давно не баченими снігами. А причиною багатолюдного зібрання став ювілей підприємства «Вівад 09». 

Підприємству, яке сьогодні є одним із найвідоміших на Житомирщині, виповнилося 15 років. Для історії такий період є невеличким відрізком часу, але зовсім по-іншому сприймають свою історію засновник та перші працівники підприємства. Його генеральний директор Ігор Ходак зауважує, що 15-річний період – це лише сьома частина середньої тривалості життя пересічної людини в Україні, але наскільки багато подій вмістилося у житті ТОВ «Вівад 09» за ці 15 років, знає небагато людей. Проте усі, хто розпочинав з Ігорем Ходаком, знають, яким непростим, іноді – тернистим і завжди позначеним звитяжною працею був цей перший п’ятнадцятирічний період. 

Валерій Ходак, Ігор Ходак, Василь Флуд, Андрій Лещенко та Дмитро Вітюк – ось у такому складі засновник та його перша команда і піднялися на сцену Романівського Будинку культури (назва «Вівад» утворилася від перших літер в іменах цих перших працівників підприємства). Кожен із них мав що сказати своїм побратимам-колегам, але усі ці промови об’єднувала подяка кожному, хто працює на підприємстві. 

Відео дня

Звісно ж, найбільше аудиторія, яка заповнила залу Будинку культури, чекала виступу генерального директора підприємства Ігоря Ходака. Адже саме із його постаттю і його щоденними зусиллями підприємство «Вівад 09» асоціюється і впізнається сьогодні не лише на Житомирщині і не лише в Україні, але і в Європі. Під час свого привітального слова І. Є. Ходак висловився дуже цікаво і водночас промовисто: «ВІВАД 09» нині входить до трійки найкращих підприємств деревообробної галузі України, але це не значить, що ми – треті». І справді, звучить як крилата фраза. Втім, Ігор Євгенович говорив, як завжди, відверто, щиро і правдиво. Наголошуючи, що підприємство має перебувати у постійному процесі розвитку, удосконалення, модернізації та покращення умов та оплати праці.

Ну а далі все пішло, як-то кажуть, за сценарієм. Варто відзначити, що проходило свято справді в умовах сімейно-домашнього затишку. Щомиті відчувалося, який багатий і потужний «Вівад 09» силою свого КОЛЕКТИВУ. Що не постать, яку називали, яку згадували і запрошували для церемонії нагородження, – то особистість, достойна гарної оцінки і вдячності від людей. Дуже важливо зауважити, що керівництво підприємства зуміло знайти слова  подяки, що підкріплювалися відзнаками та подарунками, для великої кількості працівників трудового колективу. Нагороди і щедрі подарунки отримали: перший водій «Віваду» – Василь Моніч, перші майстри виробництва – Сергій Рачковський та Анатолоій Гібадулін, перші будівельники – Володимир Баламут та Володимир Дзюбенко, перший інженер – Олександр Паламарчук та перша бухгалтерка – Карина Дехтієвська. Ті, хто, як кажуть, стояв біля виробничих першоджерел. Особливу відзнаку отримала і вівадівська династія Бобрівників, на виробництві працює уся родина – батьки та двоє синів. Продовжив церемонію нагородження та вшанування трудового колективу підприємства «Вівад 09» розіграш святково-ювілейної лотереї. Абсолютно справедливий і досконало демократичний спосіб відзначити людей на честь свята полягав у тому, що комп’ютерна програма рандомайзер (генератор випадкових чисел та імен) абсолютно незалежно від будь-якого втручання людського фактору визначала безпосередньо у присутності 350-ти осіб щасливчиків-переможців. Першими, хто відчув «подих» ювілейної лотереї, стали десять працівників «Вівад 09», які щойно почали працювати на підприємстві, маючи стаж до одного року. Комп’ютерна програма упродовж хвилини видала прізвища тих, хто отримав сертифікати по 2 тисячі гривень. Далі за такою ж схемою були визначені щасливчики у номінаціях, які  відрізнялися лише величиною (тривалістю) стажу роботи на підприємстві. Два виробничих підрозділи ТОВ «Вівад 09» (відділ будівництва та господарський відділ) під час розіграшу лотереї стали володарями турів вихідного дня в межах України. Три туристичні путівки за кордон також були визначені за допомоги лотерейної програми. Ну і апогеєм лотерейного розіграшу стала суперномінація, до якої залучалися усі працівники підприємства. Троє працівників підприємства всього за мить стали володарями сертифікатів «100 000 гривень на мрію». Двоє щасливчиків отримали свої нагороди на святковій сцені, а третій того дня у залі Будинку культури не був присутнім, проте свої гроші на мрію отримає. Можна сміливо сказати, що 15-річний ювілей підприємства «Вівад 09» відчули сповна усі його працівники, оскільки ніхто з нагоди славної дати забутий не був.

На завершення нашого невеликого нарису про найвизначнішу подію у лютневому календарі Романова зауважимо, що свято 12 лютого проходило у ході напрочуд майстерно створеного артистично-музичного дійства за участі заслужених артистів України Олександра та Яніни Яремчуків та іскрометних мелодій шоу-дуету «Ві-Арт» із Житомирського музично-драматичного театру ім. Кочерги. Привітати трудовий колектив «Віваду» прибули голови територіальних громад Романова, Чуднова, Любара, Мирополя, Тетерівки та Вільшанки. Кожен, хто був присутнім на урочистостях у залі Романівського Будинку культури, отримав море позитивних емоцій. Із таким настроєм підприємство-ювіляр крокує до нових рубежів і до нових ювілеїв. І крокує напрочуд впевнено!

Віктор Першко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up