Новому поколінню - престижну освіту!

Новому поколінню - престижну освіту!

21 століття - це пора інтелектуального розквіту. Технологічний прогрес зумовлює розвиток усіх сфер життя. Діти ще не вміють читати, але знають, як увімкнути мультик на планшеті. Покоління міленіалів перевертає уявлення про ведення бізнесу, соціальне життя та мистецтво. Однак, є ще одна сфера, що пасе задніх у ряді інновацій - це освіта, яка вперто не підлаштовується під темп сучасного життя.

Кожен день сповнений нових відкриттів, які вже за кілька хвилин стають доступними кожному завдяки мережі Інтернет. Але учні та студенти змушені вивчати дисципліни, які абсолютно не потрібні їм, а інформація, яку вони отримують - мінімум 30-ти літньої давності. Традиційні підходи до навчання, спрямовані на принципи колективізму зовсім не працюють з сучасною молоддю. Після сидіння багатьох років за партою, людина не готова почати кар’єру у прогресивному 2018 і реалізувати себе. Невже молодь зобов’язана витрачати свої найкращі роки на отримання папірця про “вищу освіту”, на який не зважають роботодавці, а потім їхати за кордон працювати на низькокваліфікованих роботах?

Але це не означає, що в Україні неможливо отримати престижну прогресивну освіту, яка гарантуватиме професіоналізм та працевлаштування здобувачів за спеціальністю.

Вже 8 років Вінницька ІТ-Академія руйнує шаблони і створює нові стандарти елітної та ефективної освіти, які забезпечують результат. Результат - це отримані знання і вміння, з якими випускники академії успішно проходять співбесіди і отримують першу роботу в ІТ.

Відео дня

Рецепт успіху випускників академії складається з 5 компонентів.

Гнучкість програми навчання.

Навчання розпочинається з опанування базових принципів програмування та алгоритмізації, веб-дизайну та тестування ПЗ, що забезпечує повноцінне розуміння основи. Завдяки такій базі, студенти вільно опановують наступні технології за короткий період. В залежності від обраного напрямку навчання формуються невеликі групи. Обираються керівники, які слідкують за прогресом студентів. Студент може змінити технологію, яку вивчає. Це забезпечує економію часу та сил. Висока якість освіти полягає в індивідуальному підході до кожного студента.

Викладачі-практики, які працюють в сфері.

Можна прочитати безліч книг та статей, але отримати лише ілюзорне уявлення про ІТ-бізнес. Ніхто не підготує до роботи в сфері краще, ніж ті, хто вже в ній. Команда викладачів академії складається зі спеціалістів-практиків, які точно знають, на що потрібно звернути увагу при вивченні.

25% теорії та 75% практики.

Зубріння теорії залишилось в минулому столітті. Для того, щоб працювати, потрібно мати певний досвід та чітке розуміння, як все відбувається в реальному житті. Особливість навчання в академії - це застосування отриманих знань на практиці, командна та індивідуальна робота на реальних проектах, експертні відгуки про виконані завдання та робота на результат.

Середовище, максимально наближене до роботи.

Зараз молодь має далеке від реальності бачення майбутньої професії. Переглянувши голівудські фільми та почитавши пости блогерів, ньюкамери виходять у свій перший день на роботу, очікуючи довгі кава-брейки, успішні контракти та піца-party щоп’ятниці. Однак у фільмах не показують овертайми айтішників, коли горять всі строки і злиться клієнт, коли код не працює, а помилок в програмі стало більше, ніж було до їх виправлення. Унікальний прийом ІТ-Академії - це створення умов роботи, як в реальній ІТ-компанії, і студенти не лише виховують необхідні навички, але й готові одразу після випуску працювати.

Розвиток особистісних якостей.

Ми виховуємо цінності, на основі, яких і формується бачення успіху. Віра в себе дозволяє студентам досягати поставлених цілей. Незалежне мислення є джерелом креативності та нових рішень. Командна робота доводить, що успіхи і перемоги в період надзвичайно масштабних ідей, рішень і проектів стають можливими завдяки тим, хто працює з тобою пліч-о-пліч - незалежно від відмінностей. Турбота про інших, навколишній світ - стає фундаментом позитивного мислення. Творчість та новаторство, а не академічні знання, дозволять конкурувати із машинами, які можуть захопити ринок праці.

В Україні є престижна якісна освіта, яка відкриває шлях до професійної реалізації молоді. ІТ-Академія підтримує талановиту молодь. Вже зараз скористайтесь унікальним шансом отримати престижну освіту безкоштовно. Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання.

Доведи всім, що саме ти вартий цього шансу.
Реєструйся https://ita.in.ua  
Телефонуй 067-431-19-21
 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв 12:00 Медзаклади Житомирщини отримають потужні генератори для безперебійної роботи на випадок блекаутів 11:40 Реакція на щеплення: що є нормою 11:21 Лікування, доплати, відпустки – аналітики пояснюють, що передбачає закон про мобілізацію для військових 11:00 Гороскоп на тиждень 15 - 22 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up