Як вибрати унітаз для маленького санвузла?

Як вибрати унітаз для маленького санвузла?

Досить часто міські квартири облаштовані невеликим санвузлом, що ускладнює питання створення інтер’єрів на різний смак.

Вибір унітазу має велике значення для малогабаритного приміщення, оскільки цей виріб є головним елементом у цій кімнаті. Багато хто бажаючи зекономити простір у санвузлі відказується від інших потрібних деталей, наприклад, рукомийника або поличок, що призводить до незручності при експлуатації. У нашій статті ми хочемо вам порадити звернути свою увагу на деякі особливості унітазу, які допоможуть облаштувати приміщення зручно, стильно та з економією простору, а головне не відмовляючись від потрібних елементів.

Унітаз з інсталяцією – запорука простору

На сьогодні дуже поширені унітази з металевою інсталяцією, така конструкція дозволяє кріпити сантехніку до стіни, навіть з гіпсокартону, а також сховати бачок та всі комунікації у стіні. Кнопка зливу у такого унітазу розміщується над ним, при необхідності ремонту дістати до необхідного елементу інсталяції можна завдяки фальш-стіні, тобто є частина стіни, яка відкривається. Саме такий варіант сантехніки візуально виглядає просто і без зайвих деталей. Основним достоїнством інсталяції є те, що вона займає небагато місця, так як бачок в ній використовують вузький, крім того всі комунікації сховані, вони не збирають пил та не притягують на себе увагу, а це дуже важливо для малогабаритного приміщення. Але треба зауважити, що монтаж металевої інсталяції достатньо не простий, все повинно бути враховано до дрібниць, тому у такому питанні краще всього звернутися до професіоналів.

Відео дня

Підвісний чи підлоговий унітаз?

Дуже багато споживачів задаються питанням який варіант унітазу вибрати, а саме підлоговий чи підвісний. Для невеликого санвузлу дуже гармонічно підійде підвісний тип, адже завдяки йому підлога під чашею залишається вільною, її легко очищати, а вільний простір створює відчуття паріння сантехніки. Підвісні унітази виглядають дуже стильно та сучасно, а ще витримують вагу до 200 кг, крім того таку сантехніку можна розмістити на комфортній висоті для всіх членів родини. Бувають випадки коли краще вибрати підлоговий унітаз для маленького санвузлу, це може бути викликано тим, що планується класичний інтер’єр або монтаж потрібен у старому домі, де був раніше встановлений підлоговий варіант. Загалом, якщо питання монтажу підвісного унітазу стоїть у старому домі, то обов’язково треба консультуватися з професійним сантехніком, який і буде встановлювати унітаз.

Форма та колір сантехніки

Дизайн сантехніки має велике значення, оскільки завдяки йому виріб може гармонійно вливатись в приміщення або навпаки псувати загальний інтер’єр. Існують різні форми чаші унітазу, наприклад, овальні, круглі та прямокутні. Найбільш поширені овальні, вони завжди гарно вписуються в стиль будь-якого санвузлу, круглі чаші дуже гарно підходять для невеликих приміщень, а ось прямокутні виглядають об’ємно, тому їх краще вибирати для просторих санвузлів. Стосовно кольору унітазів, то треба сказати, що зараз асортимент окрасу сантехніки дуже різноманітний, але великою популярністю все ж-таки користуються білі унітази. Якщо бажаєте створити контрастний інтер’єр, що дуже буде доречно у невеликому туалеті, то можна вибрати червоний, синій або чорний унітаз.

Більшість магазинів пропонує широкий вибір унітазів. Різні ціни, бренди та розмір – ось з чим зіштовхується звичайний покупець, тоді обов’язково виникне питання: «Що ж краще і що вибрати?». Переходьте за посиланням: http://real-house.com.ua/toilet-bowls, саме тут ви зможете підібрати підходящу сантехніку та проконсультуватись зі спеціалістами щодо вибору.

На кінець статті хочеться сказати, що сучасні унітази настільки різноманітні, що їх можна підбирати за різносторонніми параметрами, тому питання вибору такого виробу для маленького санвузлу завжди легко вирішити, так як ви обов’язково знайдете модель яка підійде по розмірам та технічним моментам.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up