Незабутній відпочинок поблизу Житомира у комплексі «Жарптиця»

Незабутній відпочинок поблизу Житомира у комплексі «Жарптиця»

Поблизу Житомира в екологічно чистому місці (с. Довжик) розташувався прекрасний мальовничий куточок - комплекс відпочинку «Жарптиця». Сучасний комплекс - ідеальне місце для проведення як дитячих свят, так і будь-яких банкетів.

Ресторанний комплекс включає зали на 90 та 25 місць; літню залу на 120 місць; на території комплексу розташовано п'ять альтанок (на 6, 10, 15, 30 місць). Окрім традиційного мангалу, є великий, на якому можна приготувати ціле ягня або порося. До послуг відвідувачів також сауна і затишний двокімнатний будиночок для відпочинку. Особливістю цього комплексу є те, що тут можна відпочивати усією родиною, і цікаво буде усім, адже для ваших діточок є маса розваг: дитячий майданчик з гіркою, каруселями та безкоштовним батутом.

 

Відео дня

На території закладу розміщено декоративний водоспад, різноманітні фігури, які разом із бездоганним озелененням надають комплексу особливої атмосфери. Родзинкою кафе є зоопарк. Тут розміщені вольєри з павлінами, фазанами, лисами, єнотом, також є кролики і кози, за якими ви і ваші діточки зможуть спостерігати з літнього майданчику. Працювати зоопарк починає орієнтовно з квітня.

 

У меню — традиційний набір найпопулярніших страв української та європейської кухні, велике гриль-меню.

Також сучасний комплекс пропонує своїм відвідувачам різноманітні святкові програми, від аніматорів і юних хіміків до піратських вечірок.

У ресторані «Жарптиця» ви зможете замовити послуги тамади, «живу» музику за доступною ціною на різноманітний смак.

Ціни у комплексі відпочинку «Жарптиця» доступні та порівняно з іншими закладами значно нижчі. Здебільшого заклад орієнтується на проведення банкетів, однак, якщо ви вирішили гарно провести час у компанії друзів, можете, попередньо зателефонувавши, зробити замовлення і з радістю провести дозвілля.

 

Промоніторивши відгуки про ресторан «Жарптиця», журналісти «20 хвилин» можуть впевнено сказати: «Рекомендуємо».

«Святкували день народження, орендували бесідку, ціна нормальна, можна самим шашлики пожарити, смачна кухня, на території є домашній зоопарк», – написав Олександр Ільченко.

«Хорошая кухня, приятный персонал, есть зверюшки, с которыми дети могут поиграться. Есть банька, и хозяин идёт на уступки. В общем, отдохнули компанией в 27 человек — СУПЕР», – поділився враженнями Олександр Рибачок.

 

«Чудове місце відпочинку для батьків та дітей. Закрита територія, є місця для ігор дітям, батькам - чудові комфортні альтанки. Кухня вишукана та смачна. Але краще заздалегідь замовляти меню. Середній чек кухні: шашлик 1.4 кг, скумбрія, картопля молода, 2 салати з капусти, люля-кебаб 3 порції - 1000 грн. Власник та персонал дуже привітні. Дякуємо за гарний відпочинок», -  таких відгуків безліч.

Зізнаємось, журналісти «20 хвилин» також побували у цьому особливому ресторанному комплексі, і задоволенню немає меж. Тож усіх, хто бажає гарно провести час, витратити мінімум, а отримати максимум — ласкаво просимо до комплексу відпочинку «Жарптиця».

Адреса закладу: с. Довжик, вул. Нескорених, 12; графік роботи: 12.00 — 24.00.

P. S. Дістатися до кафе «Жарптиця» дуже просто: туди їдуть приміські маршрутки, зупинка яких прямісінько навпроти комплексу «Жарптиця». Бажаємо приємного відпочинку!

Коментарі (2)
  • Alla Zhukova

    Комплекс очень хороший ,уютный и главное хозяева приятные люди !
  • Victoria Sn

    Очередной комплекс " Волна"?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up