На «Інтері» в одній передачі – кінь, змії і автомат Калашникова!

На «Інтері» в одній передачі – кінь, змії і автомат Калашникова!

У неділю, 25 березня, о 18:00 дивіться в ефірі телеканалу «Інтер» новий випуск вражаючого, яскравого і затишного дитячого талант-шоу «Крутіше всіх»! У цій програмі відразу 9 учасників доведуть всій країні, що вони в своєму хобі – найкрутіші!

У цієї учасниці талант-шоу – сталеві м'язи, залізний характер, вона неймовірно працьовита, а ще – зовсім не боїться висоти. 8-річна чемпіонка світу з pole sport Поліна Корнієнко не тільки покаже свою майстерність всій країні, але і зробить з ведучих програми справжніх Суперменів. Адже pole sport – це силові, гімнастичні і акробатичні трюки на пілоні. Один з елементів, названий на честь кіногероя, провідні спробують виконати самостійно.

Тато ще одного учасника цього випуску, 5-річного Дарія Папета, тепер точно знає, що трапиться, якщо дитині не дозволити завести кошеня: він заведе змію. Тато Дарія багато разів пошкодував про своє рішення, він вже був би радий дати притулок і велику котячу родину, але... пізно. Дарій прийде в студію програми не один, а з вихованцем – полозом-альбіносом Танатосом!

Відео дня

9-річна Віка Маричева з Сумської області притягує до себе не тільки захоплені погляди хлопчаків, але і різні залізні предмети! У цей вечір чудо-дівчинка продемонструє і підтвердить свою унікальну здатність під прицілом телекамер.

Її ровесниця, Ліза Баранова, вийде на сцену талант-шоу з конем! Незважаючи на юний вік, дівчинка вже призер багатьох змагань з кінного спорту. Вона розповість, як управляється зі своїм коханим "транспортом" і навіть пригостить провідних спеціальними кінськими цукерками.

Павло Гавриченко (9 років), Софія Малюга (10 років) і Ксенія Наумова (8 років) не на жарт захоплені скіпінгом – стрибками через скакалку. Але те, що вони витворяють з цим нехитрим спортивним інвентарем, дуже далеко від дворових або шкільних вправ! Вони стрибають окремо і синхронно, використовуючи одну і кілька скакалок ... Загалом, це однозначно той випадок, коли краще один раз побачити!

З 9-річним Дмитром Рибницький жарти погані: він добре розбирається в вогнепальній зброї, може зібрати й розібрати автомат і по фотографії визначити, чим цього разу забезпечили зброярі Голлівуду чергового Джеймса Бонда. А ще хлопець – підприємець!

7-річний мистецтвознавець Демір Бюкен приїхав на талант-шоу з Туреччини. До 4 років хлопчик взагалі не розмовляв. Зате коли заговорив, виявилося, що у дитини – неймовірно розвинений інтелект і його всерйоз цікавить живопис! Чим Демір вразить провідних і глядачів "Крутіше всіх"?

Не пропустіть неймовірний мікс дітей і тварин на одній сцені в цю неділю, 25 березня, о 18:00 на телеканалі "Інтер"! Спеціальний гість випуску - яскрава і позитивна Світлана Тарабарова!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up