Мийки з нержавіючої сталі - стильно і практично

Кожна деталь в інтер’єрі кухні має велике значення. На затишок і комфорт впливають навіть маленькі дрібниці. А такий великий і важливий об’єкт, як кухонна раковина, має бути просто бездоганним, адже його активно використовують кожен день.

Миття посуду, підготовка харчових продуктів та інші побутові справи стали значно простішими та комфортнішими. Усе завдяки сучасним кухонним рішенням від визнаного лідера індустрії — бренду Franke. Мийка з нержавіючої сталі від цього виробника — найкращий вибір для щоденного використання.

Переваги сталевої раковини

У зоні подачі холодної та гарячої води має стояти лише якісне та довговічне обладнання. Покупці отримують величезний асортимент розмірів, форм, матеріалів, відтінків і комплектацій виробів. Не складно вибрати ідеальний і більшість погоджується, що таким є саме металева модель.

Окрім неї, у продажі є керамічна, гранітна та композитна мийка Franke. Нержавіюча сталь — найуніверсальніший варіант поміж усіх. Вона міцна, довговічна, чудово протистоїть подряпинам, ударам та іншим механічним ушкодженням. Зіпсувати її майже неможливо. Якщо обходитися з нею правильно, раковина простоїть кілька десятиліть і не втратить свого первинного вигляду.

PD003_Tailor_Made_FineSteel.1461066482077.jpeg

Сталеві моделі монтуються в різний спосіб:

  • накладний;
  • врізний;
  • підстильний;
  • вбудований.

Вони мають антикорозійні властивості. До того ж чудово доповнюють будь-який інтер’єр. Хромований металічний блиск — це завжди актуальна класика, що поєднується з усіма іншими текстурами. А матовий метал виглядає дуже оригінально та благородно. Важливо й те, що в такому виробі легко надійно зафіксувати змішувач.

Мийка для кухні з нержавійки від Franke: що необхідно знати

Обираючи для своєї кухні мийку Франке, ви отримуєте безліч переваг, серед яких наступні:

  • витончений та класичний дизайн, що стане родзинкою будь-якого інтер'єру;
  • матеріал дуже гігієнічний, адже на його поверхні відсутні пори, тому він не вбирає у себе бруд і легко миється;
  • нержавіюча сталь Franke має в собі високий вміст нікелю та хрому, що робить виріб стійким до впливу високих та низьких температур;
  • мийки на 70% складаються з матеріалу вторинного перероблення та у майбутньому можуть повністю використовуватися в якості вторинної сировини;
  • під час експлуатації виріб не видає багато шуму, що робить миття посуди або продуктів харчування практично безшумним.

Такі мийки дійсно стануть ідеальним рішенням для вашої кухні. 

PD001_127.0154.925.1461066482106.jpeg

Особливості догляду

Великою перевагою мийки з нержавіючої сталі є те, що вони не потребують особливого догляду. Поверхню виробу достатньо протерти змоченою в мильному розчині ганчіркою, а потім змити залишки водою. Ваша мийка знову блищить, як нова! 

Не рекомендується використовувати для миття відбілюючі або кислотні розчини.

Якщо ви цінуєте високу якість і сучасні технології, вам точно підійде мийка Франке. Нержавійка — чудовий варіант, що прослужить надзвичайно довго. Замовляйте свою ідеальну мийку вже сьогодні, щоб оцінити повністю її переваги та створити комфорт на своїй кухні! 

 

keyboard_arrow_up