Меблева фабрика «Луч» - понад 15 років роботи для комфорту і затишку клієнтів

Меблева фабрика «Луч» - понад 15 років роботи для комфорту і затишку клієнтів

Меблева фабрика «Луч», маючи майже двадцятилітню історію, закріпилася на одній з лідируючих позицій меблевого ринку і не припиняє процес саморозвитку. Пріоритетне завдання фірми - створення по-справжньому зручних і красивих речей.

Ось уже понад 15 років меблева фабрика «Луч» освоює найбільш важливі сегменти меблевого ринку України та дбає про комфорт своїх клієнтів. Поставивши перед собою такі амбіційні цілі, керівництво підприємства не лише вкладає значні інвестиції у розвиток справи, а й згуртувало висококваліфікований колектив.

Для задоволення потреб найвибагливішого покупця, фабрика розробила надзвичайно широкий асортимент - дитячі меблі, стінки, шафи-купе, спальні та кухонні гарнітури, тумби під телевізор, журнальні столики тощо. Крім цього, у каталогах «Луч» кожен бажаючий знайде вироби не лише для облаштування помешкання, а й широкий вибір офісних меблів –меблі для керівників, столи для працівників різного рівня, столи для конференцій та багато іншого.

Працюючи над створенням продукції, фабрика ретельно ставиться до вибору матеріалів. Так, у процесі виробництва каркасів застосовується краще ЛДСП. Фасади виробляються з плит МДФ, ЛДСП, а також матеріалів, які на них ґрунтуються – софтформінга і кольорових плит. Що стосується вітрин, то вони оформляються склом гнутим, тонованим, з напиленням або без. Фурнітура відповідає художньому дизайну елемента меблів, виступаючи в якості його функціональної і декоративної одиниці.

Відео дня

Варто відзначити, що весь виробничий процес проходить на надсучасному обладнанні. А для того, щоб прискорити виконання замовлень і знизити собівартість продукції, компанія «Луч» відкрила власну лінію з виготовлення МДФ-фасадів. Завдяки цьому вдалося не лише істотно розширити асортимент пропонованих товарів, а й вдихнути в меблі сучасність і стиль.

Чи не головним пріорітетом для фабрики є якість, тому на кожній стадії виробництва продукція перевіряється на відповідність поточним стандартам якості та технічним умовам. Усі товари поставляються з гарантією на 2 роки.

Окрім якості та комфорту меблів, фабрика «Луч» робить усе, щоб зробити свою продукцію доступною. Враховуючи світові тенденції меблевої індустрії, компанія «Луч» старається адаптувати популярні вироби під фінансові можливості споживчої аудиторії. Сьогодні «Луч» представляє свою продукцію в таких найбільш затребуваних цінових категоріях, як «економ-клас» і «середній».

Найпріорітетніший за важливістю процес для фабрики «Луч» - обслуговування клієнтів. У логістичних приміщеннях, обладнаних опаленням і з оптимальною вологістю повітря, зберігаються запасні торгові одиниці, тому клієнти компанії завжди отримують бажане. Окремої згадки заслуговує автопарк, що дозволяє доставляти меблі в будь-який момент і в найкоротші терміни.

Щодня колектив фахівців меблевої фабрики «Луч» робить усе, щоб результат їх роботи дарував клієнтам комфорт, затишок і допомагав створити унікальний, неповторний стиль кожного приміщення.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up