Ліжко машина для хлопчика «Трансформери» від меблевої фабрики «Луч» - оригінально і практично

Ліжко машина для хлопчика «Трансформери» від меблевої фабрики «Луч» - оригінально і практично

Ні для кого не є секретом, що головним захопленням хлопчиків є машини. Починаючи з самого раннього віку, коли вони тільки починають щось розуміти, маленькі хлопчики починають бігати за татами у гараж, порпатися в інструментах, ставити різноманітні питання на цю тему. Дитячі ліжка для хлопчиків у вигляді незвичайних автівок створені з метою принести максимальне задоволення малюкам, які з самого дитинства можуть відчути себе супергероями й навіть автогонщиками.

 

Якщо ви вирішили  купити ліжко машина для хлопчика,  пропонуємо звернути увагу на чудові дитячі ліжка від 3 років «Трансформери», що виконані у стилі фентезі. Подібні моделі підкорюють не лише оригінальним дизайном, а й наявністю комфортного спального місця, яке забезпечить малюкові спокійний сон.

Зовнішній вигляд ліжка повністю нагадує машину, з колесами, фарами, бампером. Дитячі ліжка для хлопчиків у формі яскравої машини з улюбленого мультфільму мають міцну ортопедичну основу. Така конструкція не просто захищає дитяче тіло від сколіозу, остеохондрозу, інших неприємностей, а й допомагає йому рости здоровим і сильним.

 

Відео дня

Дитячі ліжка від 3 років у вигляді різних моделей машин зачарують вашу дитину! Таке ліжко урізноманітнить домашні дитячі ігри, внесе особливу родзинку, прикрасить дитячу кімнату. Це ліжко стане найвиразнішим і найекстравагантнішим предметом меблів. Врешті решт, ліжко машина для хлопчика може виявитися незабутнім подарунком для вашого малюка на все життя!

При створенні ліжка машина для хлопчика використовуються виключно екологічні, нешкідливі для дітей і підлітків матеріали. Плавні лінії корпусу мінімізують вірогідність травм, адже захисний борт одночасно є боковою частиною ліжка машини. Малюнок, нанесений методом УФ-друку, відрізняється високою зносостійкістю, не пошкоджується при митті, не відривається й не відклеюється.

Ви можете купити дитячі ліжка від 3 років і вирішити питання відпочинку дитини на тривалий час, адже спальне місце є доволі просторим – 800х1600 мм. Ліжко машина для хлопчика «Трансформери» є елементом цілого комплекту. За бажанням можна придбати повний набір або окремі меблі: шафи для іграшок і одягу, стілець, письмовий стіл, комод для іграшок, поличку, які оформлені в аналогічному стилі.

Чому краще придбати у нас?
Наша колекція меблів представлена широким асортиментом, який би варіант не вибрала ваша дитина, будьте впевнені, що купити ліжко машина для хлопчика від меблевої фабрики «Луч» означає придбати якісну й безпечну модель, яка не лише прикрасить дитячу кімнату, а стане для малюка комфортним і затишним спальним місцем.


На віртуальній вітрині нашого сайту ви можете побачити й інші набори дитячих меблів: тематичні дитячі кімнати для хлопчиків і дівчаток будь-якого віку, у різній кольоровій гамі. Дитячі кімнати мають у комплекті всі необхідні предмети інтер’єру: шафи, столи, стільчики, дитячі ліжка від 3 років для хлопчиків і дівчаток.

 

Пропонуємо купити дитячі ліжка для хлопчиків, інші меблі в інтернет-магазині меблевої фабрики «Луч» за ціною виробника, для кожного клієнта маємо дуже вигідні пропозиції! Доставляємо меблі у будь-який куточок України з гарантією 24 місяці.

Вдячні замовники надсилають нам фото з різних міст, на яких можна побачити, як задоволені діти повзають по нових ліжках. Якщо вам сподобалася наша продукція, і ви маєте власні ідеї й нереалізовані проекти щодо оформлення меблів, звертайтеся, ми з радістю виконаємо будь-які ваші замовлення.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up