Ліжко машина для хлопчика «Франческо» від меблевої фабрики «Луч» - комфортно й оригінально

Ліжко машина для хлопчика «Франческо» від меблевої фабрики «Луч» - комфортно й оригінально

Головними вимогами в оформленні дитячої кімнати, безперечно, є зручність, простота, безпека і багатофункціональність.                                                                             

Тож створити для власної дитини комфортний мікроклімат і приємне оточення можна вже сьогодні, якщо купити ліжко машина для хлопчика «Франческо» у виробника, в інтернет-магазині меблевої фабрики «Луч», з гарантією 24 місяці.

 Залежно від віку дитини, слід враховувати ряд вимог, що пред'являються до меблів у дитячій кімнаті. Основа здорової психіки дитини - позитивні емоції, які розвиваються у неї під час гри й дослідження іграшок, інших предметів, що оточують, їх властивостей. Іграшки, меблі, усі навколишні речі мають бути екологічними, повинні сприяти розумовому та гармонійному психоемоційному розвитку. Безпечні й зручні, надійні й обов'язково - яскраві. Саме такими мають бути дитячі ліжка для хлопчиків і дівчаток.

 Вдалий дизайн у дитячій кімнаті створюється, передусім, колірними й світловими рішеннями, оскільки основний акцент робиться на безпеці й психологічному комфорті. Заспокійливий салатний відтінок лайма є чистим спектральним кольором живої природи, тому вже з першого погляду так приємно сприймається загальний фон ліжка машини для хлопчика «Франческо».

 

Відео дня

 Ліжко машина для хлопчика має нестандартний вигляд перегонової автівки з популярного мультфільму. Яскраві малюнки, виконані високоякісним УФ-друком, допомагають дитині поринути у фантастичні події улюбленого мультику «Тачки-2», відчути себе справжнім гонщиком.


 Стильні бильця мають плавну форму без небезпечних і гострих кутів, вони гармонійно доповнюють дизайн, надійно захищають дитину від випадкового падіння під час сну. Зручне спальне місце 800х1600 мм, ортопедична основа, розрахунок на велике навантаження 90 кг, екологічні матеріали класу емісії Е1 – такі параметри мають дитячі ліжка для хлопчиків від 3 років, що є досить переконливим.

 Особливо непосидючі маленькі бешкетники вміють видумати безліч цікавих ігор з усіма навколишніми предметами – будують хатинки, горища, машинки, тобто якщо купити ліжко машина для хлопчика, крім сну, ліжечко може використовуватися за багатьма іншими призначеннями. Це розвиває уяву, самостійність, навіть певні задатки підприємливості. Оригінальна постільна білизна також здатна прикрасити інтер’єр.

 Стосовно функціональності та для збереження єдиного стилю дитячої кімнати, багато батьків, крім ліжка, купують ще деякі предмети набору «Франческо» - зручний стільчик або гарний ящик для іграшок. Зверніть увагу, яка чудова перспектива відкривається при першому ж погляді на шафу, яку нешаблонну форму має столик, наскільки зручні й функціональні комод і поличка!

 Ліжко машина для хлопчика «Франческо» не єдиний цікавий зразок унікальних дитячих меблів. У нас ви можете купити дитячі ліжка для хлопчиків різноманітного дизайну, пропонуємо величезний асортимент гарних меблів для оформлення дитячого інтер'єру: тематичні дитячі кімнати для дівчаток і хлопчиків, можна купити дитячі ліжка від 3 років або окремі предмети меблевих колекцій у будь-якій комплектації.

 Сьогодні не проблема купити дитячі ліжка від 3 років, на вибір батьків безліч варіантів. Проте найкраще купувати перевірену надійну продукцію, адже дитячі меблі – задоволення не на один день. Ви можете поцікавитися у наших покупців, що найбільше приваблює у дитячих меблях «Луч». Відповідь надзвичайно проста – відмінна якість, наявність сертифікатів відповідності, найсучасніший безпечний дизайн, зручність і комфорт.

Ми вас переконали?

Вам залишається вибрати будь-які дитячі ліжка для хлопчиків, оформити замовлення у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною виробника і розпочати облаштування чудової дитячої кімнати!

З радістю надамо грамотну фахову консультацію за телефоном: (063) 727 60 73.

Працюємо по всій Україні!

Коментарі (1)
  • Oleh

    Я купив ліжко машинку в Нова Маркет Львів, якістю задоволений.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up