«Крутіше всіх»: житомиряни Адель Багатирчук і 7-річний Андрій Данчук - володарі незвичайних чемпіонських титулів

«Крутіше всіх»: житомиряни Адель Багатирчук і 7-річний Андрій Данчук - володарі незвичайних чемпіонських титулів

У суботу, 6 квітня, о 20:30 на «Інтері» - найбільш зоряний випуск нового сезону дитячого талант-шоу «Крутіше всіх».

Цього разу на сцену разом з маленькими учасниками програми вийдуть відразу три знаменитих гостя: відомий футболіст Андрій Пятов, стильний і загадковий співак EL Кравчук і чудова актриса, добре знайома глядачам «Інтера» завдяки детективному циклу «Речдок. Особливий випадок», Анна Варпаховська. Які сюрпризи приготували зірки для юних талантів?

5-річна киянка Єва Солом'яна - неймовірно просунута дитина. Вона бере участь у модних показах, знімається в рекламі, подорожує з батьками по всьому світу і вивчає відразу дві іноземні мови - англійську та французьку. А ще ця дівчинка володіє особливим талантом: вона - майстер скороговоріння. У цьому вмінні Єва може обійти навіть професіоналів - Андрія Доманського та Андрія Данилевича. Вона не просто перескороговорить ведучих шоу, а ще й навчить їх корисним вправам для дикції. Ким мріє стати ця дівчинка і навіщо їй скороговоріння?

Відео дня

4-річна Софія Глібова з Одеси - наймолодша сноубордистка України. Вона встала на сноуборд в 1 рік і 4 місяці, коли її ровесники тільки вчилися впевнено триматися на ногах. І з тих пір освоїла масу трюків на дошці! Це маля має неймовірно широке коло інтересів - від хореографії та фігурного катання до тату-малюнків. Як у неї з'явилося останнім хобі? Про це Андрію Данилевичу чесно розповість мама дівчинки. А сама Соня задасть жару Андрію Доманському на тренуванні зі сноубордингу та підбере відповідне тату для Андрія Данилевича.

Юні танцюристи з Житомира - 5-річна Адель Багатирчук і 7-річний Андрій Данчук - володарі незвичайних чемпіонських титулів. Вони - переможці всеукраїнських чемпіонатів в більш дорослої вікової категорії, де б'ються діти 9-11 років. Адель і Андрій на паркеті впевнено перемагають старших колег і навіть визнаних зірок можуть навчити кільком танцювальним па. Для кого із знаменитостей ці талановиті діти проведуть урок хореографії? Дізнаєтеся в суботу о 20:30 на «Інтері».

11-річний львів'янин Сергій Удала - спортсмен зі стажем. Хлопець займається гімнастикою з трьох років! Коли він прийшов в циркову студію, так соромився і не знав, як заявити про себе, що просто мовчки сів на шпагат. І зробив це ідеально! Зараз Сергій  не соромиться виходити на сцену або арену цирку, тому що любить вражати публіку ефектними номерами і знає, що глядачам подобаються його виступи. На сцену «Крутіше всіх» Сергій вийде, щоб показати свою майстерність з повітряної акробатики. Парити над сценою юний артист буде на ременях, а це - один з найскладніших снарядів. Чи вдасться йому «подарувати крила» Андрію Доманському і Андрію Данилевичу?

Ще одна учасниця цього випуску - 13-річна Вероніка Хістова з Києва - дивиться на світ під незвичайним кутом. Ця дівчинка виступає в жанрі «еквілібрування на руках», причому вона має дивовижний талант тримати баланс. Вона може простояти догори дригом 45 хвилин! Але підкорювати ведучих і глядачів Вероніка буде не цим трюком, а незвичайним і дуже складним номером. Але що під час цього виступу змусить всіх затамувати подих від несподіванки?

Хто з дівчаток не мріяв в дитинстві бути співачкою, телеведучою, актрисою? Але одна справа - мріяти, а інше - докладати зусиль, витрачати весь вільний час і жертвувати багато чим заради досягнення мети. І зовсім не обов'язково жити в столиці для того, щоб в 13 років вже дуже яскраво заявити про себе і свій талант, - впевнена юна актриса, модель, ведуча з міста Рівне Оля Боровець. Ця дівчинка вже вразила голлівудських продюсерів і завоювала серйозний приз на американському конкурсі талантів. Медаль «Крутіше всіх» для Олі - не менше бажана, а вихід на сцену цього талант-шоу - так само хвилюючий. Тим більше, що дівчинці доведеться здати творчий іспит. Хто ж буде його приймати?

11-річний Віталій Дмітраков з Херсона вміє гармонійно поєднувати два хобі - гру на флейті і захоплення футболом. У нього 22 спортивні нагороди і 22 призових місця на музичних конкурсах. Причому Віталік воліє брати участь тільки в найскладніших міжнародних і українських музичних конкурсах, де конкуренція серйозніша. А в футболі цей хлопчик взяв на себе обов'язки капітана команди і воротаря. Як поєднувати непоєднуване? Про це Віталій і його батьки розкажуть Андрію Доманському і Андрію Данилевичу.

Не пропустіть зустріч з такими різними, але неймовірно талановитими дітьми в новому випуску проекту «Крутіше всіх» - в суботу, 6 квітня, о 20:30 на «Інтері».

 

Коментарі (2)
  • Маргарита Костеньова

    Шкода, що газету не цікавлять юні житомирські композитори, які побували на Інтері...
  • Igor Pavlenko

    інтертудей...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up