IREX в Україні  та програма USAID “Мріємо та діємо” запрошує до подачі концепції проєктів для сприяння розвитку молоді

IREX в Україні  та програма USAID “Мріємо та діємо” запрошує до подачі концепції проєктів для сприяння розвитку молоді

Програма USAID “Мріємо та діємо” запрошує до подачі концепції проєктів. 

Потенційних заявників просимо подати короткі концептуальні описи проєктних ідей, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують основану на цінностях українську ідентичність. IREX запрошує заявників подавати творчі, інноваційні, оригінальні концепції або такі, що засновані на провідних практиках та перевірених стратегіях.  

Запропоновані заходи мають сприяти розширенню економічних можливостей для молоді, посиленню громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, просуванню різноманіття та включення недостатньо представлених груп, а також покращенню підходів до гендерної рівності та соціальної інклюзії (GESI) в орієнтованих на молодь програмах.

Конкурс на отримання даних грантів буде відкритий до 31 липня 2021 р. Подані концепції проєктів розглядатимуться регулярно, кожних два місяці, починаючи з квітня 2021 р.

Відео дня

Приблизна дата початку надання фінансування проєктів, відібраних у 1-му раунді розгляду заявок – червень 2021 р. Кожен наступний раунд починається приблизно через 2 місяці після відбору переможних концепцій проєктів.  

Загальний обсяг фінансування, який наразі доступний для цієї можливості, становить приблизно 300 000 доларів США на проєкти з максимальним строком до 12 місяців. Максимальна сума одного гранту не повинна перевищувати 100 000 доларів США.  

Концепції слід надсилати на електронну адресу [email protected]  із зазначенням Гранти ”Море можливостей” в темі листа. 

Детальніше про умови та вимоги тут - https://mriemotadiemorazom.org/

Програма “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up