Інтернет та телебачення від IPnet

Компанія IPnet є найбільшим оператором та лідером на ринку телекомунікацій країни. Понад 16 років надає сучасні телекомунікаційні послуги по Києву: від інтернету до цифрового телебачення IPTV.

Фахівці в компанії володіють багаторічним досвідом та знаннями,що дає змогу компанії постійно впроваджувати інноваційні технічні рішення. На офіційному сайті IPnet https://ipnet.ua/uk/, ви зможете дізнатись більше інформації стосовно існуючих тарифних планів та обрати найбільш вигідний саме для Вас.

Переваги телебачення та інтернету від IPnet

IPnet користується довірою клієнтів з 2001 року і зарекомендував себе, як надійного і стабільного оператора. Головна перевага компанії – це не тільки зручні тарифи, а й широкі можливості. Користувачі мають змогу підключати інтернет та телебачення в одному пакеті, отримуючи до 1Гбіт швидкості та цілих 175 цифрових телеканалів відмінної якості. Таким чином, Ви матимете відомі зарубіжні телеканали (наприклад,популярний National Geographic) та телеканали ефірного ТБ. Додатковий плюс – спортивні канали, HD та пакети VIP. Для поціновувачів кіно , IPnet пропонує «Максімум Кіно» - це спеціальний пакет з підбіркою відповідних телеканалів. Тож, насолодитись переглядом улюбленого фільму чи спортивних змагань можливо в будь-який час!

цифровое тв

Відео дня

Що гарантує надійність?

Співпраця з кращими операторами міжнародного рівня, постійне удосконалення сервісу, та офіційна участь в Українській Мережі обміну інтернет-трафіком під назвою UA-IX. Всім без вийнятка абонентам компанії IPnet, надається технічна підтримка, що працює 24 години на добу і зручний контроль власного рахунку. Іншу інформацію, Ви зможете отримати в контакт-центрі.

интернет телевиденье

Підключення та оплата

На сьогодні, волоконно-оптичні кабелі компанії мають протяжність більше 600 км і це тільки початок. На даний момент, в мережі майже 2 тисячі будинків та понад 300 тисяч офісів й квартир. Для того, щоб підключити послуги інтернету IPnet, заповніть заявку на сайті компанії і найближчим часом з Вами зв’яжеться менеджер з обслуговування. Наступний етап підключення займає менше години. Оплачувати послуги можливо такими зручними способами: online-портали, відділення банків або термінали. А в терміналах «iBox» і «24 NonStop» сплата проводиться без будь-якої комісії. Обирайте високошвидкісний інтернет в місті Київ, цифрові телеканали, Full HD та вигідні тарифи від IPnet!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу 12:41 Військовослужбовцям 95 бригади, що отримали важкі поранення під час захисту України, вручили медалі Міноборони photo_camera 12:19 У Житомирі оголошено набір на безоплатний курс бізнес-школи 12:00 Перед судом постане 39-річний чоловік, який завдав 12 ран сусідові по кімнаті в селі Никонівка на Бердичівщині 11:40 У Житомирі відбудеться благодійний концерт «Птахи надії» play_circle_filled 11:18 Завершилась ідентифікація пенсіонерів-ВПО: майже 213 тис. осіб успішно пройшли перевірку 11:01 Минулоріч засуджено 80% зрадників та колаборантів з розглянутих справ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up