Головні правила новорічного застілля - в святковому випуску «Корисної програми»

Головні правила новорічного застілля - в святковому випуску «Корисної програми»

У четвер, 31 грудня, о 10:00 на «Інтері» вийде спеціальний випуск «Корисної програми». Глядачі дізнаються, як правильно зустріти 2021 рік, щоб було не тільки смачно, але і корисно.

А також почують поради та новорічні привітання від зіркових гостей, експертів і ведучого ток-шоу Олександра Лук'яненка.

 Коли новорічний стіл ломиться від різних страв, хочеться спробувати все і відразу. Як отримати максимум задоволення від делікатесів, але при цьому не переїсти в новорічну ніч?

 

Відео дня

«Не варто змінювати свій режим харчування 31 грудня, розраховуючи добре поїсти тільки вночі, - радить дієтолог Ольга Безугла. - Дуже важливо поснідати, пообідати і повечеряти, як зазвичай. Розмірене харчування протягом всього дня дозволить зняти надмірне навантаження з шлунково-кишковий тракт. На етапі готування варто вибрати більш легкі страви. Наприклад, майонез в якості заправки для салатів замінити йогуртом або оливковою олією, а картоплю - авокадо або цвітною капустою. Трапезу краще починати з овочевих салатів, це збільшить ситість і зменшить ризики переїдання. А ось алкоголь я б не радила розглядати як обов'язковий атрибут святкування. Головна рідина, яка повинна бути на новорічному столі, - вода. Вона забезпечує хорошу детоксикацію організму, підвищує метаболічні процеси і сприяє своєчасній евакуації їжі з шлунково-кишкового тракту».

Якими стравами і напоями задобрити Білого Металевого Бика? Чим побалувати себе за святковим столом без шкоди для фігури? Що робити, щоб на наступний ранок не боліла голова? Як довше зберегти продукти, що залишилися після застілля? Що з них можна приготувати на наступний день? У новорічному випуску «Корисної програми» глядачів чекає багато корисних порад, зіркових сюрпризів, жартів, пісень, привітань і гарного настрою. Ірина Федишин виконає свій новий хіт. Маестро Володимир Гришко з'явиться в студії в несподіваному амплуа. А Ольга Сумська поділиться ексклюзивним рецептом похмільного коктейлю.

«Похмілля у нас з чоловіком буває вкрай рідко. Ну, а якщо все ж буває, у мене є свій перевірений засіб - томатний коктейль, - зізнається Ольга Сумська. - Також в моєму арсеналі - багато порад про святкові делікатеси. Кухарів у нас вдома немає, я сама часто стою біля плити. Тому дуже вдячна за всі цікаві рецепти, які відкрила для себе в цьому ток-шоу. Прислухайтеся до порад експертів «Корисної програми» - і все у вас буде чудово!»

Зоряними експертами студії також стануть: телеведучий Андрій Доманський, актор Віталій Борисюк, співачка Оксана Пекун, радіоведуча Вікторія Зубрейчук і шеф-кухар Алік Мкртчян. Також завітають в студію «Корисної програми» бажані гості на кожному новорічному святкуванні - Дід Мороз і Снігуронька.

«Нехай цей новорічний ефір стане особливим для наших глядачів, подарує їм незабутні емоції та чудовий настрій! - бажає ведучий Олександр Лук'яненко. - Китайський гороскоп нам говорить, що наступний рік Білого Металевого Бика буде вдалим для людей працьовитих і цілеспрямованих. А значить, цілеспрямовано готуйтеся до зустрічі Нового року. Нехай 2021-й буде щасливим, здоровим і багатим для вас і ваших рідних!»

Смачного і корисного всім Нового року! Не пропустіть святковий випуск ток-шоу «Корисна програма» - у четвер, 31 грудня, о 10:00 на телеканалі «Інтер».

Також весь тиждень в «Корисній програмі» - випуски, присвячені іншим продуктам, без яких не обходиться новорічне меню.

У вівторок, 29 грудня, о 10:00 на «Інтері» вийде випуск про пряники.

Чи не кожен продукт може похвалитися такою кількістю згадувань у прислів'ях і приказках! Всі ми чули: «Не батогом, так пряником», «Ламається, як пряник», або «Солодкий, як медовий пряник». Цим ласощам вдалося пройти через століття, не втративши популярності. Зараз варіацій пряників стільки, що кожен знайде для себе улюблений десерт за смаком. Як вибрати безпечні для здоров'я солодощі? Як самим приготувати знамениті нюрнберзькі пряники і побудувати пряниковий будиночок? Про це напередодні свят глядачі дізнаються в новому випуску «Корисної програми». Зустрічайте Новий рік і Різдво з пряниковим ароматом, посмішками і теплом у вашому домі! Зоряний експерт програми - народна артистка України Оксана Пекун.

У середу, 30 грудня, о 10:00 на «Інтері» - випуск про мандарини.

Мандарини вважаються традиційним атрибутом новорічного столу. Характерний запах, яскравий колір і соковитий смак цих цитрусових допомагають створити святковий настрій. Але мандарини - це не тільки корисний і смачний десерт, а й чудовий компонент для будь-яких страв. Чому на Новий рік їдять мандарини? Які сюрпризи можуть чекати нас при покупці улюблених цитрусових? Як вибрати солодкі і соковиті плоди до святкового столу? Що можна зробити з мандариновими корочками? І як здивувати гостей мандариновим обідом? Зоряний експерт ток-шоу - співачка Наталя Валевська.

А в суботу, 2 січня, о 10:00 на «Інтері» глядачі побачать програму, про уху.

Після рясного святкового застілля хочеться гарячого бульйону. І мало хто знає, що до XI століття юшкою називали будь-який суп - курячий, гороховий, м'ясний ... Значно пізніше її все частіше стали готувати з риби і назва «уха» остаточно закріпилася за рибним блюдом. Як його правильно приготувати? З яких сортів риби виходить найсмачніша юшка? Чим вона корисна для здоров'я? Яка риба краще для юшки - свіжа або морожена? Які бувають види рибної юшки і як їх готувати в домашніх умовах? Зоряний експерт ток-шоу - радіоведуча Вікторія Зубрейчук.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up