Домашня медтехніка

Медичні вироби - це засоби першої необхідності, які завжди повинні бути у вас під рукою. У будь-який невідповідний момент в житті може статися критична ситуація, до якої ви можете бути не готові. Потурбуйтеся про своє здоров'я завчасно. У вашому домі завжди повинна бути необхідна медтехніка для термінової діагностики вашого стану. До таких приладів відносяться: тонометри, що дозволяють визначити рівень артеріального тиску, термометри, що визначають температуру тіла, глюкометри, які використовуються для діагностики рівня глюкози в крові (актуально для діабетиків), пульсоксиметри, що показують ступінь насиченості крові киснем та інші корисні прилади.

Домашня медтехніка

У домашніх умовах у вас завжди повинен бути наступний перелік приладів:

  1. Градусник або термометр. Існують різні види пристроїв, що вимірюють температуру. Для діагностики температури тіла бувають ртутні, електричні та інфрачервоні прилади. Також є побутові пристрої, що дозволяють визначити температуру повітря в приміщенні, рідини і навіть різних поверхонь. Для вимірювання температури тіла у дітей краще використовувати електронні градусники, а у новонароджених - безконтактні інфрачервоні.
  2. Тонометри. Бувають: механічні, автоматичні і напівавтоматичні. Встановлюють тиск і його найменші відхилення від норми. Вчасно виявлені порушення артеріального тиску дозволяють попередити такі важкі захворювання, як інфаркт міокарда, інсульт та інші критичні для життя стани.
  3. Глюкометри та тест-смужки. Якщо ви або ваші близькі хворіють на цукровий діабет - глюкометр - це перше, що вам необхідно купити. Прилад дозволяє контролювати рівень цукру в крові і також попереджає стани, небезпечні для життя пацієнта.
  4. Інгалятори. При різних респіраторних захворюваннях і порушеннях роботи дихальної системи багатьом пацієнтам показані інгаляції. Небулайзер та інгалятори — це медтехніка, що дозволяє проводити лікувальну терапію в домашніх умовах. Однак перед цим необхідно проконсультуватися з терапевтом, щоб лікар призначив вам відповідні препарати. Також важливо, щоб лікарський засіб був сумісний з вашою моделлю приладу.
  5. Кварцевателі, бактерицидні лампи і рециркулятор. Дезінфекція в домашніх умовах, а особливо на тлі пандемії, вкрай важлива. Якщо ви хочете очистити ваше житло від вірусів, грибків і бактерій - вам знадобиться спеціальне знезаражувальне обладнання.

Якщо вам знадобилася медтехніка для використання в домашніх умовах, але ви не впевнені в тому, яку модель вибрати - звертайтеся в спеціалізовані магазини Ортомедіка. У нас працюють грамотні консультанти, які допоможуть вам зробити правильний вибір і підберуть модель, яка буде відповідати всім заявленим критеріям і характеристикам.

Медичне обладнання для стаціонарного використання

У медичних салонах Ортомедіка ви також можете придбати професійну медтехніку, яка використовується в умовах стаціонару. У нас є все необхідне для оснащення медичних кабінетів і поліклінік. У будь-якому з наших магазинів ви можете придбати:

  • медичні меблі;
  • хірургічні інструменти;
  • обладнання для кардіохірургічних відділень;
  • пристосування для проведення кисневої терапії;
  • медтехніка для стерилізації;
  • спеціальний одяг для медперсоналу;
  • обладнання для лабораторій та інше.

Ми співпрацюємо з провідними представниками ринку медичної техніки та надаємо нашим клієнтам краще сертифіковане обладнання європейської якості. Фахівці салонів допоможуть вам вибрати необхідну медтехніку, проконсультують по її правильному використанню та дадуть відповіді на всі ваші запитання. Якщо ви спантеличені питанням, «Де купити медтехніку?» - запрошуємо вас в салон медичної техніки та ортопедичних товарів Ортомедіка. Ми з радістю надамо вам консультування і допоможемо підібрати необхідну модель виробу або техніки. Також ви можете ознайомитися з асортиментом на сайті нашого інтернет-магазину, де представлені актуальні ціни, фотографії і технічні характеристики товарів.

keyboard_arrow_up