Для чого в спорті сироватковий ізолят

Що таке сироватковий ізолят і для чого він потрібен спортсменам? Насамперед варто звернути увагу на те, що сироватковий ізолят – це різновид протеїну, який вже є невід’ємною частиною тренувального процесу будь-якого спортсмена. По цю спортивну добавку знає кожна людина, навіть та, яка жодного відношення до спорту не має.    

Для чого потрібен сироватковий ізолят?

Спочатку треба зрозуміти, що собою являє ізолят, а потім будемо розповідати про його властивості. Сироватковий ізолят виробляють з коров’ячего молока. Його повністю очищають від вуглеводів, жирів та інших мікроелементів, залишаючи лише білок. Тому саме ізолят так цінується серед спортсменів, які потребують відновити баланс білка в організмі та набрати м’язову масу.

Відео дня

Порада майстра!

Олександр Головейко, фітнес-тренер з 10-річним стажем та майстер спорту з бодібілдінгу радить не купувати рекламний протеїн. Якщо ви не впевнені у якості спортпіту, не потрібно його купувати. Щоб не виникало сумнівів, не радьтеся с рекламними роликами та яскравими обкладинками, де прописані лише позитивні відгуки. Спокійно підійдіть до тренера та спитайте якісного виробника. Я завжди купую сироватковий ізолят тут і можу сміливо радити не рекламних виробників, але з якісним товаром.

Як приймати сироватковий ізолят

Найчастіше спортсмени змішують невелику долю ізоляту з концентратом. Іноді можна зустріти готові суміші у виробників. Бо навіть невелика кількість ізоляту вже робить ріст м’язів швидшим. Як правило, ізолят у чистому вигляді змішують з водою до створення коктейлю і приймають саме так без додавання інших рідин. Саме такий прийом забезпечує ефективність дії препарату та його гіпоалергенність. Як ми знаємо, часто спортсмени змішують протеїни з молоком або соком. У випадку з молоком може виникнути алергія, а у випадку з соком – зайва кількість вуглеводів.

Найкращий час для прийому ізоляту – це період набору м’язової  маси. Тому рекомендують поєднувати прийом ізоляту з малокалорійною дієтою, щоб росли лише м’язи, а не жирова тканина також. Ізолят можна вживати під час посту  Також відмітимо, що на ніч ізолят буде лише шкодити вашому спортивному режиму та дієті. Краще приймати ізолят одразу після пробудження, перед тренуванням за півгодини та у період вуглеводних вікон.

І останнє. Якщо ви страждаєте алергією на лактозу, вам підійде саме ізолят, бо його не треба змішувати з молоком та іншими лактоз ними рідинами. Але ж варто зазначити, що чистий ізолят коштує трохи дорожче, ніж суміш його з концентратом. У будь-якому випадку порадьтеся з лікарем або вашим тренером перед тим, як почати приймати ізолят. Дозування та інструкції з прийому також дуже важливі на шляху до гарного тіла та цілковитого здоров’я.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up