Брендування авто – ефективна та доступна реклама

Брендування авто – ефективна та доступна реклама

Брендування транспорту є ефективною альтернативою і бюджетної рекламою вашої компанії. Цей спосіб передбачає обклеювання авто логотипом, банером, або картинкою вашого товару. Авто з лого, або слоганом фірми додає солідності вашому бренду, а яскраве оголошення зможе залучити багатьох майбутніх клієнтів

Замовити якісне брендування авто можна на https://thor-print.com.ua в компанії Тор Принт по привабливій ціні. Реклама на авто привертає увагу перехожих, пасажирів в транспорті і водіїв на особистих машинах. Наприклад, в пробці складно не звернути увагу на нестандартний дизайн. Але все ж не кожна реклама успішна. Більшість хочуть заощадити на дизайні та якості клейкої плівки, однак це негативно відбивається на рекламі в подальшому. Все повинно бути читабельним, шрифти привабливими, матеріал якісним, а обклеювання професійно нанесене.

Переваги брендування авто

Відео дня

1. Динаміка. Вкрай важливий фактор, якщо ви хочете охопити широку аудиторію. Пересувна реклама охопить потік набагато ефективніше, ніж статичний борд.

2. Ваш бренд видно частіше. Реклама підвищить статус вашої компанії, закріпить імідж.

3. Невисока ціна. Деякі аналоги набагато дорожче, ніж автомобільна реклама.

4. Процес підготовки і обклеювання не займе час. Брендування робиться швидко при клієнті.

5. Будь-яка форма і відтінки. Ви можете замовити маленький логотип на авто або великий барвистий банер. Все залежить від ваших ідей і можливостей.

6. Не потрібно отримувати спеціальний дозвіл на нанесення.

7. За рахунок плівки, ваш автомобіль буде захищений від дрібних подряпин і не піддається корозії.

Вибір транспортного засобу для брендування

• Таксі. Цю послугу пропонують сьогодні багато служб, але запам'ятається ваша реклама тим, що на авто буде пістрявити логотип компанії, телефони для майбутніх замовників.

• Громадські транспортні засоби. Пішохід ви, або пасажир, малюнок або слоган закликатиме вас діяти і зробити замовлення. Яскрава реклама запам'ятовується, адже параметри транспорту теж грають важливу роль.

• Корпоративні машини. Це необхідний атрибут солідної організації. Авто ненав'язливо розрекламує компанію без великих витрат.

Брендування авто - дуже популярний і ефективний спосіб реклами своєї компанії за невеликі кошти.

Коментарі (1)
  • Наталя Костецька

    Погоджуюсь, брендування і справді популярний і ефективний спосіб реклами за малі кошти. Мала досвід співпраці з https://promoexpress.com.ua/. Приємно вразили ціни і швидкість виконання замовлення!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up