Велотур по Житомиру

Прогулянка на велосипедах по Житомиру – одне з найулюбленіших розваг городян. Цікавий маршрут та історичні місця дозволять і гостям побачити всю красу цієї місцевості.

З поверненням весни любителі активних видів відпочинку намагаються проводити вихідні дні на свіжому повітрі. Ліс, річка, прогулянки в парках залучають дорослих і дітей. А ті, хто мають під рукою велосипед, можуть дозволити собі справжній тур на колесах по місту.

Бажаючим приєднатися – пошук транспорту рекомендую на сайті ВелоШоп

ВелоШопТоргових центрів в Житомирі чимало. Але не забувайте про інтернет-магазини, де багатий вибір і привабливі ціни. Якщо ви плануєте купити велосипед, рекомендую сайт «ВелоШоп».

Тут знайдуться моделі різних категорій, серед яких:

Відео дня
  • міські, кросові та шосейні для спеціалізованого покриття;
  • гірські і фетбайкли для екстремальної їзди;
  • моделі для дітей та жінок;
  • електро;
  • фікси.

В асортименті є необхідні аксесуари, засоби захисту, а також взуття та одяг. Купуючи гібридні моделі, ваші можливості будуть необмеженими, адже такий велосипед можна використовувати в умовах будь-якої місцевості.

Обирайте маршрут

Житомир може пишатися яскравими та цікавими місцями. Тут багато історичних пам'ятників і старовинних будівель. Якщо ви місцевий житель, з легкістю складете власний маршрут. А для гостей, бажаючих оглянути околиці, раджу почати з парку.

Улюбленим місцем городян є парк імені Ю. Гагаріна. Велосипедистам там роздолля. Рівні алеї, чаруючі пейзажі, красиві фонтани. Край лісопарковій смуги, звідки відкривається вид на скелясті береги річки Тетерів, зовсім недалеко.

Проїхавши уздовж паркових насаджень, поверніть на вул. Черняховського до будинку № 12. Він один з найстаріших в місті. Колись тут розміщувався монастир. Далі є дорога до Замкової гори, погляду відкриється ще одна споруда. Це старовинний собор, виконаний в стилі бароко. Якщо бажаєте побачити будівлю магістрату, яка привертає всіх любителів архітектури, продовжуйте прогулянку по горі.

Наступним пунктом екскурсії стане Городище. Археологи вважають, що історія цього місця йде далеко в минуле, зародившись за п'ять століть до нашої ери.

Ось так вам вдалося не тільки проїхати по кращому міському маршруту, а й випробувати цей новий велосипед.

Велопрогулянка

Час повертатися. На завершення вирушайте на вулицю Набережна. Великий екскурс по околицях можна закрити тут. Вдала покупка разом з хорошим настроєм і масою вражень відмінна нагорода.

Гостинний Житомир з радістю відкриває свої двері всім, хто приїжджає вперше. Нехай ваш вихідний день стане легким і насиченим.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up