Андрій Шевченко знову вийде на футбольне поле перед фіналом Ліги Чемпіонів

Андрій Шевченко знову вийде на футбольне поле перед фіналом Ліги Чемпіонів

Володар «Золотого м'яча» 2004 року, шестиразовий кращий футболіст України, двічі кращий бомбардир Ліги чемпіонів і чемпіонату Італії і головний тренер Національної збірної України з футболу Андрій Шевченко знову зіграє в футбол.

У неділю, 20 травня, о 16:00 в Києві він візьме участь в унікальній спортивній події – благодійному матчі «Легенди футболу».

На поле змагатимуться дві команди, до складу яких увійдуть відомі футболісти, ведучі телеканалу «Інтер» і звичайні телеглядачі. Участь в матчі візьмуть Владислав Ващук, Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Володимир Єзерський, Даріо Срна, Сергій Нагірняк, В'ячеслав Шевчук і Віталій Рева. Стати учасником матчу може будь-яка людина, який викупив один з лотів на сайті deti.inter.ua. Всі зібрані кошти підуть на придбання медобладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока.

Відео дня

«У такому складі ми ще не грали, - каже Владислав Ващук. – Це унікальний випадок».

Тренерами команд в благодійному матчі будуть два легендарних наставника – Анатолій Дем'яненко і Володимир Безсонов. Вони займуться підготовкою гравців і визначать позицію кожного на полі. «Ніяких піддавків не буде. Все серйозно, – каже Анатолій Дем'яненко. – Ми сформуємо змішані за складом команди, в які увійдуть зірки футболу, телеведучі та прості вболівальники, які викупили лот. Щоб у кожної команди були рівні шанси на перемогу. Будь-який учасник аукціону «Інтер – дітям» може зіграти в одній команді з Шевченком чи Ребровим. Буде цікаво. У кожного є шанс забити гол».

Разом з «Легендами футболу» на поле вийдуть відомі телеведучі. Серед них - Андрій Данилевич і Роман Кадемін. Незважаючи на те, що кожен з них активно займається спортом, з футболом вони не стикалися з дитинства. «Коли не було різних гаджетів, ми весь час проводили на футбольному полі», – згадує Андрій Данилевич. – Тепер покажемо, на що ми здатні».

До речі, Андрій Данилевич разом з Владиславом Ващуком виступлять в якості капітанів команд. А Роман Кадемін в матчі «Легенди футболу» хоче зіграти в захисті. «Спочатку мене хотіли поставити на ворота, але я з цим не згоден, – каже Роман. – Я хочу на поле! Хочу пас отримати, гол забити. У дитинстві я непогано грав у футбол. Роки, звичайно, беруть своє, але я думаю, в захисті я зіграю добре».

За регламентом благодійного матчу гра буде складатися з двох таймів по 20 хвилин кожен. Звичайно, кожна команда сподівається на перемогу. Але неважливо, з яким рахунком закінчиться гра: у виграші залишиться кожен учасник цієї унікальної події.

«У будь-якому випадку ми все переможемо, коли цей матч допоможе зібрати кошти на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока, – каже телеведучий Андрій Данилевич. – Коли в студію ток-шоу «Стосується кожного» приходять мами і дякують за порятунок своїх дітей, ми всі відчуваємо себе переможцями. Ми – це і команда телеканалу «Інтер», і зірки, які беруть участь в аукціоні, і футболісти, які беруть участь в благодійному матчі, і телеглядачі, які купують лоти або переводять гроші на рахунок благодійного фонду «Інтер - дітям».

Шанс потрапити на унікальний матч за участю зірок футболу і ТБ є у кожного! Але кількість місць обмежена. Зараз на сайті deti.inter.ua є п'ять різних лотів вартістю від 150 грн до 10 тисяч:

- «Участь у матчі з «Легендами футболу»

- «VIP-квиток на матч з «Легендами футболу» і можливість поспілкуватися із зірковими гравцями після матчу»

- «Можливість пробити пенальті в матчі «Легенди футболу»

- «Квиток на матч і ексклюзивна футболка з автографами «Легенд футболу»

- «Квиток на матч з «Легендами футболу»

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up