8 Березня на «Інтері»: музичний подарунок від Олега Винника та святковий сніданок від Віталія Козловського

8 Березня на «Інтері»: музичний подарунок від Олега Винника та святковий сніданок від Віталія Козловського

У п'ятницю, 8 березня, в ефірі «Інтера» - святкова програма і безліч сюрпризів для дорогих жінок. Серед них - привітання від знаменитих чоловіків, спецвипуски популярних проектів, кращі кінофільми про любов і грандіозний концерт Олега Винника.

Святковий телеранок

8 Березня на телеканалі розпочнеться о 07:00 зі святкового випуску програми «Ранок з Інтером». Це весняний ранок телеглядачки проведуть в компанії чарівних і талановитих чоловіків, які приготували для них багато несподіваних сюрпризів і подарунків.

Відео дня

У ролі ведучого - Роман Кадемін. Уже традиційно в цей день він замінить на відповідальному посту прекрасних «господинь» студії - Анастасію Даугуле і Ірину Юсупову. «8 Березня всі жінки дуже чекають уваги, турботи, квітів, - каже Роман Кадемін. - Мої улюблені жінки не виняток. В цей день я, як завжди, працюю. Спочатку вітаю всіх жінок країни, а потім вже вдома своїх рідних».

Гостем студії програми «Ранок з Інтером» стане Володимир Гришко. Народний артист України, тричі батько і люблячий чоловік, знайде час в своєму насиченому графіку, щоб поділитися новинами і подарувати жінкам гарний настрій.

Віталій Козловський 8 Березня приготує святковий сніданок. Співак відкриє секрет фірмового рецепта млинців двох видів: солоних (з лососем і м'яким сиром) і солодких (з бананом, топленим молочним шоколадом і морозивом). «Чоловіки, з чого ви приготуєте святковий сніданок для жінки, - насправді не так важливо, головне - зробити його своїми руками і неодмінно - з любов'ю, - вважає Віталій Козловський. - Жінок від щирого серця вітаю з 8 Березня! Бажаю бути самими потрібними, ніжними, люблячими і залишатися для своїх чоловіків найулюбленішими».

Також в програмі - привітання від спортсменів, інтерв'ю з учасниками легендарного балету «Сухішвілі», знайомство з представницями незвичайних жіночих професій, поради з виготовлення декоративної косметики в домашніх умовах і багато іншої корисної та цікавої інформації.

Кращі фільми про головне

Також в цей день в ефірі «Інтера» - найкращі фільми про жінок і про велике кохання.

О 10:10 вийде лірична комедія «Будьте моїм чоловіком» з Андрієм Мироновим і Оленою Прокловою в головних ролях. Картину зняла Алла Сурикова, довівши всім, що кіно - справа не тільки чоловіча. За визнанням режисера, їй дуже подобалася назва фільму, яку можна було використовувати дуже оригінальним способом: «Назвою фільму я користувалася собі на втіху. Наприклад, говорила генеральному директору «Мосфільму» Сизову: «Шановний Миколо Трохимовичу! Будьте моїм чоловіком! Під такою назвою в даний час готується до виробництва моя нова комедія ... »Далі йшли прохання. Як можна відмовити жінці, яка написала таке?»

О 12:00 на «Інтері» - комедія «Найчарівніша і найпривабливіша» режисера Геральда Бежанова. Сценарій до цього фільму був написаний всього за три тижні. А ось вмовляти Ірину Муравйову виконати головну роль Наді Клюевой довелося півроку. Але воно того варте! Мільйони жінок вчилися підвищувати свою самооцінку завдяки техніці аутотренінгу, примовляючи перед дзеркалом: «Я найчарівніша і найпривабливіша».

О 13:30 «Інтер» покаже культову комедію Юрія Чулюкіна «Дівчата» з Надією Румянцевою і Миколою Рибниковим в головних ролях. Її прем'єра відбулася напередодні Міжнародного жіночого дня, 7 березня 1962 року. На роль Тосі Кисліциної претендували десятки відомих актрис, в тому числі дружина режисера Юрія Чулюкіна - Наталя Кустинська. Однак перевагу віддали Румянцевій. І - потрапили в точку. Добра і весела історія про кохання кухарки і бригадира лісорубів припала глядачам до душі.

Святкову телепрограму о 15:30 продовжить прем'єра 4-серійної мелодрами «Голос ангела» виробництва Armada Films. У центрі сюжету - історія молодої жінки Валентини, особистому щастю якої заважають таємниці минулого. Головній героїні належить зробити нелегкий вибір: коханий чоловік, якого так довго чекала, чи прийомна дитина, за яку так важко боролася ... У головних ролях - Настя Задорожна, Олексій Зубков і Олексій Тритенко.

Музичний подарунок

Увечері, о 22:00, всіх жінок чекає ще один унікальний подарунок - святковий концерт Олега Винника «Моя душа», який з аншлагом пройшов у столичному Палаці «Україна». Виконавець приготував для шанувальників багато несподіваних сюрпризів. Концерт вразить глядачів яскравим світловим шоу і спецефектами. У цей вечір зі сцени пролунають хіти артиста - «Щастя», «Вовчиця», «Полон», «Ніно» і багато інших. Також глядачі почують несподіваний дует: Олег Винник разом з легендарним екс-солістом Bad Boys Blue Кевіном Маккоєм виконає пісню «Юний ангел», яка є кавер-версією суперхіта групи - Pretty young girl.

З 8 Березня вас, дорогі жінки! Зустрічайте це прекрасне весняне свято разом з нами. Справжнє, традиційне, наше 8 Березня - тільки на «Інтері»!

Коментарі (1)
  • Igor Pavlenko

    нуфсьо,фсібабиабканчає!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up