60% українців люблять  дивитись футбол за емоції

60% українців люблять  дивитись футбол за емоції

60% українців люблять дивитись футбол за емоції, 48% – за можливість провести час з друзями біля телевізора або на полі.

Такі дані оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології за підсумками проведеного опитування. 27% опитаних бачать у футболі засіб для поліпшення здоров'я, а для 17% футбол – це хобі.

Виявилося, що третина українських уболівальників хоча б раз виїжджали за кордон, а заради гри улюбленої команди готові витрачати на дорогу до 9 годин.

Через два тижні, 14 червня розпочинається Чемпіонат світу з футболу, організований FIFA. Всі матчі найважливішої спортивної події світу транслюватимуть телеканали «Інтер» і «НТН». FIFA прогнозує, що цього року футбол подивляться понад 3 мільярди людей.

Відео дня

«Це одна з найважливіших подій в світі. За статистикою минулого чемпіонату, кожен другий житель планети старше 10 років дивився чемпіонат світу з футболу. Це найпопулярніший вид спорту в світі. Це те, що людей об'єднує», – розповіла в інтерв'ю ЗМІ Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group, до якої входять телеканали «Інтер» та «НТН».

«Інтереси глядача понад усе. Тому я рада, що у нас все вийшло і мільйони українських уболівальників – людей, які люблять футбол, люблять спорт, – будуть причетні до цієї світової події», – додала Ганна Безлюдна. «Всі події, які об'єктивно є головними в країні і світі, будуть показані на «Інтері». І показані якісно, ​​в повному обсязі».

Чемпіонат стартує у четвер, 14 червня о 18.00. Більшість з 64-х матчів будуть починатися о 15.00, 17.00, 18.00 і 21.00. Трансляції на «Інтері» та «НТН» нічим не будуть відрізнятися від тих, що будуть йти ще в 30 країнах – від Нової Зеландії і Австралії до США та Канади.

Опитування КМІС проводилося 2-26 лютого 2018 року в 110 населених пунктах у всіх областях України, крім АР Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилися тільки на територіях, контрольованих України. Було опитано 2043 респонденти.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up