31 грудня на «Інтері» - свято цілий день!

31 грудня на «Інтері» - свято цілий день!

Кажуть, як зустрінеш Новий рік - так його і проведеш. «Інтер» пропонує своїм телеглядачам 31 грудня зануритися в святкову атмосферу з самого ранку.

Разом підвести підсумки, приготувати святковий стіл, а потім - жартувати, сміятися, співати, радіти і мріяти. Весь день в ефірі каналу - спецвипуски популярних програм, улюблені фільми і новорічні проекти за участю зірок.

Новий рік на «Інтері» розпочнеться 31 грудня о 07:00 - з святкового випуску «Ранку з Інтером», в якому будуть підведені підсумки року, що минає. Команда програми розповість про найцікавіші і найбільш курйозні події 2020 го в Україні і світі. Також в ефірі - новорічні сюрпризи, зоряні секрети і море позитиву.

Відео дня

О 10:00 естафету підхопить новорічний випуск «Корисної програми». Ведучий Олександр Лук'яненко і експерти ток-шоу розкажуть про те, як правильно, смачно і красиво зустріти Новий 2021 рік. Якими стравами і напоями задобрити Білого Металевого Бика? Чим побалувати себе за святковим столом без шкоди для фігури? Які коктейлі готувати, щоб на наступний день не боліла голова? Як зберегти продукти, що залишилися після застілля, і що з них можна приготувати на наступний день? Гості новорічної студії «Корисної програми» - Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Ірина Федишин, Володимир Гришко, Андрій Доманський, Оксана Пекун, Вікторія Зубрейчук, а також шеф-кухар Алік Мкртчян і дієтолог Ольга Безугла. Звичайно ж, не обійдеться без Діда Мороза та Снігуроньки.

Потім підтримувати святковий настрій глядачів будуть улюблені кінофільми і добрі комедії: об 11:30 вийдуть «Пригоди Паддінгтона», о 13:10 - «Карнавальна ніч», о 14:35 - «Іван Васильович змінює професію», о 16:20 - «Джентльмени удачі», а о 18:15 - «Операція "И" та інші пригоди Шурика».

О 20:30 в ефір «Інтера» вийде спеціальний святковий випуск детективного проекту - «Речдок. Новий рік". Ведучий Артем Позняк навіть перед Новим роком не може сидіти без роботи. Він взявся за справу про загадкове викрадення фігурки волхва із старовинного набору алхіміка - ялинкової іграшки, яка за легендою може вказати шлях до скарбів. Ця історія торкнулася і актриси Лариси, з якої Артем зустрівся в архіві. Жінка довгі роки навіть не підозрювала, яку таємницю зберігає подарунок одного ювеліра, - кулон у формі Віфлеємської зірки ... Роль актриси Лариси в святковому випуску проекту «Речдок. Новий рік» зіграє Лариса Удовиченко.

І нарешті, о 21:30 - святковий проект «Місце зустрічі. Новий рік".

Новорічна ніч на «Інтері» буде зоряною, музичною та чарівною. На «Місці зустрічі» зберуться найпопулярніші українські артисти - Софія Ротару, Олег Винник, Ірина Білик, Monatik, Макс Барських, Злата Огневич, Влад Ситник, Володимир Гришко та багато інших зірок. Вони заспівають свої хіти і улюблені новорічні пісні, без яких складно уявити це свято. Наприклад, Віталій Козловський виконає одну з головних різдвяних композицій - Last Christmas, група Open Kids заспіває легендарну Jingle bells, а у виконанні Дмитра Кадная прозвучить Let It Snow. Андрій Доманський та Регіна Тодоренко в новій інтерпретації представлять знаменитий «Діалог біля новорічної ялинки» з кінофільму «Москва сльозам не вірить», Наталя Гордієнко заспіває «Пісеньку про 5 хвилин» з «Карнавальної ночі», а Наталя Бучинська - «Якби не було зими» з мультфільму «Зима в Простоквашино». Звичайно ж, який Новий рік і Різдво без нашого легендарного «Щедрика» і українських колядок? Вони 31 грудня прозвучать у виконанні Національного заслуженого академічного народного хору України ім. Г. Верьовки. Крім того, зірки порадують телеглядачів яскравими постановками, несподіваними дуетами і чарівними образами.

А ведучі - Анастасія Даугуле, Андрій Доманський та Андрій Данилевич - поділяться з глядачами незвичайними історіями створення найголовніших новорічних пісень і кінофільмів, а також розкажуть про те, як ці твори змінили життя мільйонів.

Не пропустіть! Незабутнє свято в компанії улюблених артистів і з улюбленими піснями - 31 грудня о 21:30 в проекті «Місце зустрічі. Новий рік".

Святкуйте разом з «Інтером»! Зустріньте Новий рік яскраво, зарядитесь позитивом і хорошим настроєм на весь 2 021-й!

Промо-анонс 31 грудня на «Інтері» -

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up