ЗМІ передчасно "поховали" дружину Віктора Януковича Людмилу

ЗМІ передчасно "поховали" дружину Віктора Януковича Людмилу

Сьогодні у пресі з'явилося повідомлення про те, що на 73-му році життя померла Людмила Янукович, дружина колишнього президента Віктора Януковича.

Однак в адвокатській конторі, яка займається інтересами сім’ї Януковича, новину про смерть Людмили Янукович назвали фейком і чорним піаром. Про це ВВС News Україна повідомили

Раніше інформацію про смерть Людмили Янукович у віці 73-х років повідомив політтехнолог та блогер Володимир Петров у своєму Telegram-каналі.

За його словами, дружина президента-втікача померла 23 січня.

Відео дня

"Людмила Янукович померла годину тому. Завжди шкодував цю по суті беззлобну просту донецьку бабу, у якої в житті склалося все дуже добре для того, щоб спокійно вивозити все, що на неї звалилося", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останньою інформацією, Людмила Янукович проживала в окупованому Російською Федерацією Криму на віллі, яку нібито купив Віктор Янукович. При цьому президент-втікач раніше кинув дружину та пішов до коханки.

У лютому 2017 року німецький журнал Der Spiegel повідомив, що подружжя Януковичів розлучилося після 45-ти років шлюбу, але пізніше у Януковича спростували цю новину.

Джерело: УНІАН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up