У Житомирі привітали зі 100-річним ювілеєм ветерана органів внутрішніх справ Мирона Лізунова

У Житомирі привітали зі 100-річним ювілеєм ветерана органів внутрішніх справ Мирона Лізунова

5 серпня виповнилось 100 років ветерану органів внутрішніх справ Мирону Васильовичу Лізунову.

Зі славним життєвим ювілеєм від імені членів колегії ГУНП та поліцейських Житомирщини іменинника привітав заступник начальника главку Артем Лисогор, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Мирон Васильович, життєрадісний та бадьорий, сам відчиняє двері квартири та зустрічає гостей.

- Найщиріші вітання та побажання здоров’я, оптимізму та радості Вам і Вашій дружині. Ви обоє вражаєте своєю силою і, переконаний, є гарним прикладом для дітей, онуків та правнуків, - сказав Артем Лисогор, поздоровляючи господаря.

Відео дня

Разом з дружиною, Любов’ю Максимівною, яка святкуватиме свій 95-річний ювілей наступного року, вони виростили двох синів Віктора та Сергія, а нині  радіють успіхам уже їх дітей.

Заступник начальника ГУНП передав Мирону Васильовичу відзнаку Міністерства внутрішніх справ «За безпеку народу», а також від нинішніх поліцейських подарунок -  плазмовий телевізор. Така техніка стане доречною у домівці подружжя та прикрасить їх дозвілля.

Голова  Житомирської обласної ветеранської організації  Віктор Бура приєднався до поздоровлень та розповів, що ювіляр завжди був активним  і навіть уже будучи на пенсії проводив зустрічі з молодими правоохоронцями.

А розповісти Мирону Васильовичу є про що.  І про лихоліття Другої світової, і про непрості повоєнні роки, і про службу в Якутії. Нині про ті часи свідчать бойові медалі та державні нагороди.

З 1951 року по 1980 ветеран проходив службу в органах внутрішніх справ уже Житомирщини, повернувшись туди, звідки й родом.   

У 59-річному віці вийшов на пенсію з посади начальника тюрми №1 Житомирського облвиконкому.

- Сьогоднішні зустріч – це вияв поваги до покоління тих, на чию долю випали надскладні випробування. Кожне їх слово – це буквальне свідчення цілої епохи боротьби і виживання, - поділився враженнями Артем Лисогор.

 Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up