Квіти – натхнення для мами

Квіти – натхнення для мами

Любов до мами – найдорожче, наймиліше, найтепліше відчуття для кожного, хто відчув ласку й турботу своєї матусі. 

Усе своє життя Лідія Никонорівна Кондрацька живе задля своїх чотирьох дітей, нині радіє кожній проведеній хвилині з онуками та правнуками. З вірою у серці в Божу милість та благодать молиться, аби усі рідні були живі та здорові.

Історія життя Лідії Никонорівни довга та наповнена як важкими спогадами, так і щасливими. Дитиною довелося пережити стільки лиха, що при згадках сльози течуть невтримно. «Багато горя бачила на власні очі у воєнні часи. Не пам`ятаю, буває, те, що сьогодні зранку робила, та як зараз бачу пережите», – розповідає Лідія Никонорівна.

А у сьогоденні багато роботи в мами-трудівниці: нині квіти, які ростуть навколо будинку, потребують постійного догляду та любові. «Це мій регулятор тиску та моє здоров`я», – зазначає жінка. 

Відео дня

 Так, дійсно, на подвірї нема жодного сантиметра, не засадженого квітами, зараз цвітуть тюльпани та нарциси, квітники не бувають без квіту аж до зими. Кожен вид квітів цвіте у свій визначений часом період цвітіння. 

Варто зауважити, що героїні цієї розповіді - 85 років, і зі всією домашньою роботою справляється сама.

Лідія Никонорівна – цікава, сповнена добра, тепла та любові жінка, а головною рисою так і залишається простота, яку не кожному вдається зберегти протягом усього свого непростого життєвого шляху. Після нашого спілкування я вкотре переконалася, що одним із кодів нашої нації є діти. Ми живемо заради їхнього щасливого майбутнього. Створюємо їм комфортні умови для їхнього світогляду та сприйняття навколишнього світу прекрасним попри усі життєві негаразди. Лідія Никонорівна є тому беззаперечне підтвердження!

Лариса Бджілка

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up