Допомога сім’ям громадських активістів та журналістів, змушених покинути свої домівки

Допомога сім’ям громадських активістів та журналістів, змушених покинути свої домівки

Громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Західноукраїнський хаб громадської активності» запустила ініціативу з підтримки громадських активістів та журналістів, які були змушені покинути свої домівки та стати переселенцями.

Громадським активістам, журналістами та їхнім сім’ям компенсуються кошти за оренду житла терміном в один місяць у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Якщо ви громадський активіст чи журналіст, який з сім’єю тимчасово винаймає житло – ви можете отримати фінансову допомогу для покриття витрат на оренду будинку чи квартиру, проживання в готелі тощо. Для отримання допомоги, будь ласка, заповніть невелику анкету за цим посиланням – https://cutt.ly/9AeeymN.

Після ознайомленням із анкетою з Вами зв'яжуться та повідомлять всю необхідну інформацію. Компенсацію за житло терміном не більше одного місяця можуть отримати громадські активісти та журналісти, які його винаймають у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Для отримання коштів необхідно буде надати підтверджуючі документи – рахунок з готелю чи подобової оренди квартири, договір оренди тощо).

Станом на 8 березня громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Національним фондом на підтримку демократії ( National Endowment for Democracy ) вже вдалось допомогти знайти прихисток 50-тьом біженцям (серед яких 28 дорослих і 22 дитини) із різних областей, у яких ведуться активні бойові дії.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up