Житомирський гурт «Третє Небо» разом з виконавцем Neon Heart підготували нову злободенну пісню «Коронавірус»

Житомирський гурт «Третє Небо» разом з виконавцем Neon Heart підготували нову злободенну пісню «Коронавірус»

У пісні гурт висміює розмаїття новин, версій та теорій, як і людську впертість та небажання вишукувати реальну інформацію про епідемію.

За словами учасників гурту, щодня ми бачимо все нові «варіанти лікування», відсутність можливостей системи охорони здоров’я запобігти поширенню вірусу, натовпи людей, що вдаються до відкрито забобонних засобів, аби захиститися від суто біологічної загрози. 

По просторах Інтернету ходять історії про те, що людина захворіла коронавірусом, цілуючи ікони в церкві, що на прилавках магазинів взагалі немає товарів першої необхідності. І ця вся паніка, насправді, спричинена тим, що нам нав’язують певні погляди про кінець світу та кінець існування всього людства. 

Відео дня

Люди в паніці, і це не є нормальним, адже їх думки на 100% підкорені ЗМІ. 

Фронтвумен гурту Третє Небо, Марина Захарчук додає:

«Насамперед бажаю всім не заганяти себе в паніку та просто жити повноцінним життям: зберігайте спокій, радійте кожному моменту, але, звичайно, дотримуйтеся заходів безпеки. Пам'ятайте - ваша віра не повинна полягати в цілуванні ікон та храмів; Віра – тільки всередині.»

Автор та співвиконавець пісні Валентин Домбровський (Neon Heart) про тему висловився так: «Ще місяці два до першого зареєстрованого випадку захворювання вірусом я бачив у ЗМІ новини про «смерті людей від коронавірусу в Україні». І люди, що це читали, вірили! І якщо люди вірять, що зробивши репост картинки у Фейсбуці вони захистяться від усіх хвороб – хай вже краще нашу пісню!», - жартівливо додає, - Дуже сподіваємося, що вона стане «вірусною».

Пісня вийде вже в середу, а до п’ятниці планується вихід відео на неї.

Татьяна Ковтун, Валентин Домбровский 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up