Житомирський дитячий хор «Gloria» посів перше місце на Міжнародному конкурсі-фестивалі

Житомирський дитячий хор «Gloria» посів перше місце на  Міжнародному конкурсі-фестивалі

Житомир - місто найталановитіших дітей. Підтвердженням цьому є чергове досягнення  нашого улюбленого  творчого колективу  зразкового  дитячого хору «Gloria» Житомирської музичної школи №1 ім. Б.М.Лятошинського, відомого у багатьох містах України та Європи.

Минулими вихідними – у суботу, 29 липня, відбулась одна з яскравих подій у житті колективу - вкотре здобуто перемогу та одержано відзнаку за перше місце на XI Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої  творчості "Усі ми діти твої, Україно" в номінації  вокальне мистецтво «Академічний спів».

Традиційно, український дитячий центр "Молода гвардія", який розташований  на березі Чорного моря у місті Одеса, щозміни скликає нових друзів. Цього разу XI тематична зміна "Усі ми діти твої, Україно" об’єднала 1099 творчих дітей з усіх куточків України, серед яких більше 600 талановитих та обдарованих учасників фіналу Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості "Усі ми діти твої, Україно!"

Дитячий  хор «Gloria», пройшовши нелегкий шлях конкурсного відбору, вперше став учасником фестивалю та гідно представив Житомирщину на гала-концерті, який відбувся на церемонії закриття фіналу ХІ Міжнародного конкурсу-фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!"

Відео дня

Гала-концерт фестивалю, в якому брав участь дитячий хор «Gloria», відбувався за підтримки Президента України  Петра Порошенка.

Талановиті виконавці своїм унікальним співом зачаровували слухачів та створювали особливу атмосферу. Здавалося, зала завмирала під час оголошення результатів конкурсу і вибухала бурхливими оплесками на честь переможців.

Батьки учасників зразкового  дитячого хору «Gloria»

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up