Житомирські дітлахи вразили журі на міжнародному фестивалі в Польщі та вибороли перше місто

Житомирські дітлахи вразили журі на міжнародному фестивалі в Польщі та вибороли перше місто

В польському Кракові завершився фестиваль «Sky Stars Fest in autum Krakow» в рамках «International Children and Youth Festival Contest», в якому взяли участь вихованці унікального модельного агентства «Gloria models», яки вразили журі на конкурсі в Польщі та вибороли собі перше місце.

На сьогодні модельне агентство «Gloria models» досить відоме як в Житомирі, так і по всій Україні. Маленькі моделі за короткий проміжок часу встигають не тільки навчиться впевнено почувати себе на сцені, а й об'їздити всю Україну а ще й побувати за її межами та отримати призи за кращі покази. 

З приводу перемоги в Кракові, ми розмовляємо з директором модельного агентства «Gloria models» Катериною Шуть. Це саме їй належить левова частина успіху агентства, адже кожного дня з ранку до пізнього вечора Катерина знаходиться на своєму робочому місті та займається з дітьми та дорослими.

Відео дня

Катерина Шуть: 

«На цього року пощастило відвідати Польщу, а саме місто Краків. Організаторка даного фестивалю Наталія Надзельська сама запросила нас ще дві місяця тому відвідати даний захід, тому ми дуже ретельно готувалися та взяти в ньому участь. Фестиваль мав назву «Sky Stars Fest in autum Krakow». В ньому брали участь діти зі всіх куточків України та самої Польщі. Було взагалі 89 номерів: хореографія, вокал, моделінг, циркове мистецтво. Вразила кількість акробатичних номерів. І наш мод елінг був повністю зрівняний зі всіма номерами, яки там були. Нам вдалося вразити суддів та отримати найвищі нагороди.

Цього разу ми вирішили взяти простотою, ніжністю, щирістю. Ми зробили вихід акапельно під спів Карини Сотченко. А сам номер був театралізованим моделінгом:  я грала роль мами, а в мене було вісім діток, яки всі були одягнути в однакових сукнях. Ми розіграли дану композицію, як мама віддає своїм дітям все і залишає їх продовжувати життя, свій рід на своєї землі. Це було дійсно щиро, було дуже плачевно, тому що від початку нашого виходу сам зал затих і повністю чотири хвилини ми працювали в абсолютної тиші. Було чутно тільки наші звуки та спів самої вокалістки. Коли завершився номер, деякі встали та хлопали нам стоячі. Лунали аплодисменти і одноголосно журі присудило нам перше місце».   

Руслан Мороз: «Хто був режисером цього номеру? »

Катерина Шуть: «В нас працює викладач Таміла Кучер, яка за нашої спільної ідеєю, створила цей номер. Я давно виношувала цю ідею, тому що давно в мене в дома лежали ці сукні, на дівчат рівного віку. Ці сукні моєї бабусі та моєї прабабусі. Всі сім майже однакових суконь і мені давно хотілося зробити номер під цікаву мелодію саме в цих сукнях. Коли вирішилося, що ми поїдемо до Польщі, то я вже стовідсотково знала, що ми будемо тільки в цих сукнях і ми будемо ставити номер під цю пісню. Зустрівшись з Тамілою, я внесла свої побажання, вона внесла свої пропозиції, таким чином в нас вийшов спільний душевний номер».    

Руслан Мороз: «Хто виконував вокальну партію?»

Катерина Шуть: «Нас взагалі їхало вісім учасників, я була їх керівником. Крім нашого моделінгу, в нас було ще дві вокалістки, Карина Сотченко та Анастасія Корчевська. Вони ще окремо брали участь з іншими конкурсними номерами. Також був один танцювальний номер від Олександра Проценко та Анастасії Прозор. Вони зайняли друге місце по хореографії. Анастасія Корчевська по вокалу взяла також перше місце. І найвищу нагороду, найвищу кількість балів отримала саме Карина Сотченко. Вона з нами постійно подорожує. Вона сама з міста Києва, але залюбки завжди приїжджає до Житомира. А також саме вона виконувала пісню «Мамо» Бориса Олійника. Наш номер також називався «Мамо».  

Руслан Мороз: «Ви неодноразово вже брали участь в всеукраїнських та міжнародних заходах, конкурсах, звідки постійно привозите призові місця, нагороди».

Катерина Шуть: «Дійсно, це був не перший наш конкурс за кордоном. Я також знаю, що це був не останній наш міжнародний конкурс. По рахунку це мабуть восьмий наш конкурс за кордоном. Але цього нас вразило все. Від слова «добрий день» від організаторів,  до самого слова» до побачення!» Абсолютно все до деталі було продумано, екскурсії для дітей, розважальні заходи. Була ідеально складена програма для всіх учасників. Ми прогулялися по вечірньому Кракову, ми відвідали музей, центральний собор. На другий день ми вже брали участь в самому фестивалі. Були дуже сильні, цікаві номери. Було дуже нелегко «вистояти» в даної конкуренції, тому що кожна дитина заслуговує на перемогу. Я побачила дуже велику працю і батьків, і викладачів, і самих дітей. Але я також знала, що ми дуже старалися, по вечорах ми репетирували даний номер і ми вкладали в нього свою душу. Там головне було зіграти емоцію. І мені, як керівнику прийшлося вжитися в роль мами, прийшлося заплакати, прийшлося дійсно сумувати за своїми дітками, так як в нас в номері це було задумано.  Треба було бути актрисою, щоб глядач зміг відчути і прийняти через себе всі емоції. Номер запам’ятався і глядачам і суддям. На мою думку про нього ще будуть говорити в подальшому в Житомирі, тому що я дуже хочу його показати для нашого міста, нашим глядачам».   

Руслан Мороз: «А що вас вразило з того, що було представлено іншими учасниками фестивалю?»

Катерина Шуть: «Я хочу сказати, що наша Карина Сотченко взагалі отримала гран-прі фестивалю. І не було жодного глядача в залі, не було жодної людини, яка б не запам’ятала і не говорила про те, як вона виступає. Їй тринадцять років, але вона взяла найвищу нагороду. Кожен з суддів поставив їй по десять балів. Це максимальна кількість балів. Вона настільки легко, настільки гармонійно відчуває себе на сцені, що їй може позаздрити кожен. Як керівник я також була задоволена її програмою. Цікаві акробатичні номери були в дитячої студії з Черкас. Маленькі діти по шість-сім років роблять таку велику кількість трюків в повітрі, що перехоплює дихання. Я дивилася та думала, наскільки в нас талановита молодь, скільки там праці, скільки там сил, а головне, бажання дитини працювати і показувати такій рівень. Також сильно вразила танцювальна школа з Броварів, де дівчата виконували декілька танків. Але це був не просто танець, від включав до себе дуже багато акробатичних елементів. Для мене ці номери також були шедевр».      

Руслан Мороз: «Ще раз повертаємось до того, що ви неодноразово привозили до міста перші місці, гран-прі з різноманітних конкурсів. Чи отримували ви допомогу від міста і області?»

Катерина Шуть: «Ми не маємо допомого. Взагалі! Абсолютно все фінансування було за власний кошт. Це фінансування агентства, це фінансування батьків. Я неодноразово про це говорила, що ми також потребуємо допомоги. Ми одна з таких дитячих організацій, модельних агентств, яка чесно отримує призові місця. Я вважаю, що ми заслуговуємо на те, щоб діти отримали якусь відзнаку від міста, від області за те, що ми створюємо імідж нашого міста. На ті ж самі дипломи, грамоти, подяки, заохочення. Це не дуже вартісне для міста, ці дипломи, але вони дуже сильно важливі для дитини. Коли діти бачать, що вони потрібні, їх праця варта уваги, її помічають та цінують. Наскільки б кожної дитині було б приємно, кожної родині важливо принести в сім’ю цю ж грамоту чи диплом, що дитина така талановита. Ми не просто їздимо захищати своє ім’я. Ми не просто їздимо представляти свою родину. Ми їздимо захищати честь міста. І віддаючи всю свою енергію, всі сили, ми привозимо ці нагороди. 

Тому наше місто має гордитися нами, що ми одні з тих, хто наполегливо так працює». 

Руслан Мороз

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up