Юні музиканти запрошуються до участі в Молодіжному симфонічному оркестрі України/YsOU

Юні музиканти запрошуються до участі в Молодіжному симфонічному оркестрі України/YsOU

Молоді музиканти з усіх областей України віком від 12-ти до 22 років (на момент подання заявки) запрошуються до участі у відборі та прослуховуванні до складу Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU.

Участь можуть взяти учні або студенти музичних навчальних закладів зі спеціальностей: струнні, духові та ударні інструменти.

 ЕТАПИ ВІДБОРУ ТА ПРОСЛУХОВУВАННЯ

Попередній відбір. Кандидати заповнюють електронну заявкуhttps://goo.gl/XNGPWD та надсилають відеозапис твору власного виконання до 19 січня 2020 на електронну скриньку: [email protected].

Відео дня

Результати попереднього відбору буде повідомлено 21 січня 2020.

 Прослуховування. За результатами попереднього відбору кандидатів буде запрошено пройти прослуховування, яке відбудеться 21-23 лютого 2020 року у м. Київ. У рамках прослуховування кандидати презентують фрагмент із твору крупної форми (бажано 1 частину) та п’єсу за вибором. Попередньо також буде надіслано список оркестрових труднощів, виконання яких є частиною етапу прослуховування.

Детальні умови, час та місце проведення прослуховування будуть повідомленні у листі на електронну скриньку кандидата, у разі успішного проходження попереднього відбору.

Контактна особа:

генеральна менеджерка Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOUОлександра Зайцева:

електронна пошта: [email protected];

тел.: +380681713397 (Telegram), +4917620829094 (WhatsApp/Viber).

Організатор – ГО «Культурна платформа»,
https://www.facebook.com/Yѕоuorchestra/

 Довідка. За результатами прослуховування у грудні 2016 та 2017 років було обрано сімдесят молодих музикантів з усіх куточків України, які стали учасниками Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU. Перший міжнародний тур новоствореного оркестру відбувся спільно з Федеративним молодіжним оркестром Німеччини (Bundesjugendorchester) містами України (м. Львів, м. Київ) та Німеччини (м. Бонн, м. Берлін). Уже у 2018 році, молодіжний оркестр в повному складі, презентував Україну на концертних майданчиках світового рівня, а саме: Міжнародний фестиваль молодіжних оркестрів Young Euro Classic (Konzerthaus Berlin, Німеччина), відкриття ювілейного концертного сезону в Musikverein Graz (м. Грац, Австрія), участь у Міжнародному фестивалі класичної музики LvivMozArt (м. Львів, Україна).

У грудні 2018 року відбувся черговий відбір до складу оркестру, а вже у 2019 оркестр взяв участь у Міжнародному фестивалі класичної музики LvivMozArt (м. Львів, Україна), з успіхом презентував Україну трьома симфонічними концертами та п’ятьма концертами камерної музики на Міжнародному фестивалі Молодих артистів Байройту (Німеччина), а також разом із Львівською державною академічною хоровою капелою «Дударик» відкрив сезон Musikverein Graz двома концертами «За права людини», виконавши європейську прем’єру твору «Kyrie Eleison» сучасної української композиторки Богдани Фроляк та 9-ту симфонію Людвіга ван Бетховена (м. Грац, Австрія).

Усі виступи оркестру отримали вагоме висвітлення в європейській та українській пресі.

У планах оркестру на 2020 рік: Міжнародний тур Румунія-Чехія-Польща (червень 2020), участь у Міжнародному фестивалі класичної музики LvivMozArt (вересень 2020), Всеукраїнський тур обласними центрами України (жовтень 2020).

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин 14:23 У Житомирі викрили наркодилерів: ділки мали "лабораторію" на Крошні, а обладнання переносили у рюкзаку популярної служби доставки photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up