Яскраві та незабутні події жовтня в Україні: афіша

Яскраві та незабутні події жовтня в Україні: афіша

Осінь, безперечно, - сезон, коли єдине, чого хочеш, – пити чайок, вкрившись ковдрою, проте сидіти вдома не варто, тим паче, коли в Україні стільки цікавих осінніх фестивалів, концертів та шоу, які не можна пропустити!

Далі поговоримо про цікаві заходи жовтня, які варто відвідати кожному…

Концерти

Насолодитися сучасною електронною музикою можна на концерті співачки Dakooka.

Чому варто піти?

Відео дня

Новий матеріал Dakooka дещо відрізняється від попередніх робіт виконавиці. Цей альбом – сповідь жінки на межі нервового зриву. Проникливі пісні, засновані на реальних подіях, фірмові аранжування і тендітна артистка на сцені – це перформанс не залишить вас байдужим. 

Де, коли, скільки?

9 жовтня 2019, ср.19:30

ATLAS Київ, вул. Січових Стрільців, 37. Квитки від 300 грн.

Нетипові TVORCHI – змусять вас танцювати під електронні та джазові біти.

Чому варто піти?

TVORCHI – група заснована на початку 2018 двома хлопцями які закохані в звук і ритм. Андрій створює музику, Джефрі вокал і слова. Це нове бачення української музики.

Де, коли, скільки?

10 жовтня 2019, чт.19:00

ATLAS Київ, вул. Січових Стрільців, 37. Квитки від 350 грн.

Магічна та інопланетна співачка Луна – портал в «Транс».

Чому варто піти?

Танцювати будуть всі, адже це транс, який забезпечить повне, максимальне занурення і з'єднання в єдиному імпульсі. Великий концерт об'єднає в собі презентацію нового альбому, вихід якого відбудеться у вересні 2019, а також кращі композиції з попередніх 4 альбомів Луни. Двогодинний лайв буде наповнений новим звучанням і візуальним шоу.

Де, коли, скільки?

11 жовтня 2019, пт.20:00

Кіностудія ім. О. Довженка, Київ, проспект Перемоги, 44. Квитки від 650 грн.

«MOZAЇKA» від ONUKA & НАОНИ – масштабне шоу, яке точно не забудете!

Чому варто піти?

Нове шоу ONUKA за мотивами другого альбому «MOZAЇKA"»(2018) в супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів України (Наона). Більш ніж 50 музикантів на сцені і більше 40 національних інструментів. 

Де, коли, скільки?

25 жовтня 2019, пт.19:00

МЦКМ ПУ (Жовтневий палац) Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1. Квитки від 420 грн.

Фестивалі

AIR ГОГОЛЬFEST

Чому варто піти?

Фестиваль – це колаборація великої кількості потужних креативних людей. Художники, музиканти, перформери, поети, актори, режисери, киношники, культурні драйвери, мислителі, діджеї. Кожен, хто приєднується до фестивалю, створює свою частину великого світу AIR ГОГОЛЬFEST, вносить свій вклад в загальне творче середовище.

Де, коли, скільки?

18-20 жовтня 2019, о 23:00.

Завод Кристал (Вінниця, вул. 600-річчя Вінниці, 21). Квитки від 250 грн.

SMART ECO-фестиваль

Чому варто піти?

Перший SMART ECO-фестиваль в Україні – подія, що розкриває сучасні проблеми екології та методи їх вирішення, популяризуючи екомислення і ecofriendly стиль життя. Тема екології вимагає специфічних знань, тому відлякує людей. «Ми розповідаємо простою мовою про складні питання».

Де, коли, скільки?

20 жовтня 2019, нд, о 10:00.

Конгрес готель Пуща, Київ, вул. Миколи Юнкерова, 20. Квитки від 370 грн.

Lviv Fashion Week

Чому варто піти?

У Львові пройде ХХІV-й сезон Lviv Fashion Week. Українські та європейські дизайнери представлять нові колекції весна/літо 2020.

Lviv Fashion Week / Львівський Тиждень Моди – проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на створення можливостей економічного розвитку для українських брендів ready-to-wear, підтримку молодих дизайнерів. 

Де, коли, скільки?

!FESTrepublic, 10 жовтня -13 жовтня, 18:00.

Вул. Старознесенська, 24-26. Квитки від 300 грн. до 700 грн.

Свято Сиру і Вина

Чому варто піти?

Щодня на Святі Сиру та Вина гості зможуть відвідати великий Ярмарок сирів та вина, на котрому будуть представлена продукція як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти. Окрім смакування та продажу ІV Свято сиру та вина запропонує приготувати різноманітні сирні страви самостійно і усією родиною.

Де, коли, скільки?

Палац Потоцьких, 18 жовтня -20 жовтня, 11:00.

Гумор

МАМАХОХОТАЛА ШОУ

Чому варто піти?

Це професійне ШОУ з великої літери, яке записується для телеканалу «НЛО TV», причому з усіма відповідними атрибутами. Концертний зал з великою сценою. Яскраве світло і живий звук. Окремі декорації для кожного номера і звичайно ж камери, які знімають все, що відбувається - як на сцені, так і в залі для глядачів. Це буде на 100% нова програма. Актуальний гумор по темам сьогоднішнього дня. Ми будемо жартувати про те, що ви зараз самі обговорюєте з друзями, колегами та близькими.

Де, коли, скільки?

12 жовтня 2019, 19:00.

МЦКМ ПУ (Жовтневий палац), Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1. Квитки від 249 грн.

ДИЗЕЛЬ ШОУ. ОСІННІЙ КОНЦЕРТ

Чому варто піти?

Глядача чекає зустріч як з основним складом шоу (Єгор Крутоголов, Євген Сморигін, Яна Глущенко, Олександр Бережко, Вікторія Булітко, Євген Гашенко), так і з запрошеними зірками – Сергієм Писаренко, Євгеній Нікішин, дуетом Марусі Грицук і Дмитра Нікішина. Добрий гумор, легка політична сатира, іронічні замальовки про нашого повсякденного дійсності, в новій програмі все це буде ще смішніше. І вас чекає сюрприз, особливий номер, про який артисти нікому не розповідають.

Де, коли, скільки?

10 жовтня 2019, чт, 19:00.

Палац Україна, Київ, вул. В. Васильківська, 103. Квитки від 300 грн.

Наумова Лера


 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up