Як відзначатимуть День молоді-2019 у Житомирі. План заходів

Як відзначатимуть День молоді-2019 у Житомирі. План заходів

У суботу, 29 червня, у найбільшій концертній залі міста Житомира – зручному та комфортабельному літньому театрі "Ракушка" та прилеглій до нього території міського парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна краща творча молодь Житомирщини відзначатиме загальноукраїнський День молоді традиційним щорічним молодіжним патріотично-мистецьким заходом "МОЛОДЬ – НАДІЯ ДЕРЖАВИ – 2019".

Дійство відбудеться завдяки зусиллям організаторів - управлінню національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради, молодіжних організацій, волонтерів та громадських активістів.

Відзначення Дня молоді у "Ракушці" було започатковано понад 20 років тому. З того часу День молоді разом з житомирянами відзначали відома українська співачка Ольга Юнакова, столичний гурт "Тінь сонця", наші земляки – гурт "Друга ріка", молодіжні колективи з міст Рівного, Києва, Львова, Тернополя, Дніпра.

Відео дня

День молоді. План заходів на 29 червня 2019 р.

Локація: літній театр "Ракушка" міського ПКіВ ім. Ю. Гагаріна

16.00 – 22.00 – головна сцена літнього театру "Ракушка":

- патріотична молодіжна танцювальна руханка "Заради майбутнього";

- "ЗІРКА КАРАОКЕ-2019" – інтерактивний конкурс сучасної української пісні у три тури; 

- розіграш супер-призу для глядачів

- інформаційний марафон громадських організацій

- "stand up" battle та гумористичні театральні постановки

- концерт колективів корпорації сучасного танцю "T-SQUAD"

- гала-концерт молодіжних виконавців та команд сучасного танцю

- урочисте відзначення Королеви Дня молоді

- євроденс парад open air

15.00 – 21.00 – прилегла територія біля входу до літнього театру "Ракушка":

- фотозона "Синьо-жовте селфі у День молоді"

- інтерактивний проект "Українське графіті на асфальті"

- конкурс-буріме на кращий патріотичний слоган до Дня молоді 

- виставка українських поробок ручної роботи

- арт-майданчик, дискусійний клуб

Будуть проведені цікаві показові виступи з work out, молодіжні руханки, інтерактивний конкурс для глядачів "Зірка караоке" від учасників відомого всеукраїнського телепроекту "Ікс Фактор", де буде розіграний головний приз Дня молоді. Діятиме фотозона "Синьо-жовте селфі у День молоді", виставка українських поробок, конкурс "Українське графіті на асфальті", майстер-клас стосовно прав та обов'язків молоді та правил дорожнього руху.

А на головній сцені літнього театру "Ракушка" з 16 до 22 години проходитиме молодіжна мистецька програма: сучасна українська та європейська музика прозвучить у виконанні молодіжних гуртів та солістів міської студії естрадного мистецтва,  виконавців зі студій "Амадеус", "Brand Studio" та "Аккорд" – переможців всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів. Нові танцювальні програми представлять численні учасники відомих молодіжних шкіл танцю "T-SQUAD Dance School" та "Hot Arabian Dance". На глядачів чекають гумористичні номери, сцени зі студентського життя... і багато, багато іншого.

Завершить дійство традиційний та улюблений молодими житомирянами "Євроденс-парад OPEN AIR". 

Співорганізатори заходу: міський культурно-спортивний центр, міська організація естрадних діячів, корпорація сучасного танцю хіп-хоп "T-SQUAD", модельна агенція "Elite Brilliant Models" та інші.

Генеральний медіа-партнер заходу - телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "Радіо Рокс", "Русское" радіо Україна", "Радіо НВ". Ексклюзивний медіа-партнер - газета "20 хвилин". Головний радіо-партнер – "Житомирська хвиля". Інформаційні партнери – РА "Прайм", інтернет-сайти: zhitomir.info,  ruporzt.com.ua, 0412.ua,  Афіша Житомира, Moemisto.ua, Zamkova.info, dks.com.ua, Vgolos.zt.ua, zt.20minut.ua, Житомир Today, газети "Авізо", "Імперія-TV", "Пульс".

Отож, якщо ти молодий та сучасний, завітай у суботу, 29 червня з 15 до 22 години до літнього театру "Ракушка" міського парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна, щоб разом відзначити надзвичайно важливу для юнаків та дівчат подію – День молоді!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up